ONZE FILOSOFIE

Groeien in verschillende IT functies

Een mix van mooie mensen. Dat is waar we bij IT Synergy zo trots op zijn. We hebben een open sfeer gecreëerd, waar je echt jezelf kunt zijn en waar jouw unieke idee telt. Zo zorgen we dat jij kansen kunt grijpen en dat we met elkaar groeien in wat we het allerleukste vinden.

WENDY (VCIO) EN MARIETTE (KINDERDAM)
ALTIJD JEZELF ZIJN
EEN OPEN WERKSFEER

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Houd jij van gamen, skaten, programmeren, schilderen, voetballen of salsa dansen? We willen er alles over weten. We leren jou graag persoonlijk kennen en geven je de ruimte, binnen de organisatie en jouw eigen team. We omarmen verschillen en houden van diverse perspectieven. Als jij jezelf blijft, dan doen wij dat ook!

DOORGROEIEN IN de ICT

Van Servicedesk Medewerker tot software ontwikkelaar
Binnen al onze teams is ruimte voor groei. Wil jij graag een stapje hoger of juist een compleet andere kant op binnen de ICT? Dat kan! We bieden jou alle mogelijkheden om certificaten te halen, opleidingen af te ronden of juist weer op nul te beginnen. Het allerbelangrijkste voor ons, is dat jij alles uit jezelf kunt halen. En zit je lekker op je plekkie, maar wil je is een communicatietraining volgen of wat extra ruimte om die cursus yoga instructeur af te ronden? Doen we ook. Zo blijf jij je ontwikkelen, persoonlijk en professioneel. 
RALPH TIJDENS ONZE COMMUNICATIETRAINING
Vragen?
Vragen?

Neem contact op met onze recruiter Zippora, ze helpt je graag verder!

GEZELLIGHEID BIJ DE VRIJMIBO!
FEESTJES, GAME ROOM EN LUNCHES
PLEZIER EN ONTSPANNING
Hard werken betekent hard ontspannen. We vieren graag kleine en grote momenten met elkaar, op kantoor of in de vorm van een cool uitje. Zo houden we balans tussen knallen en genieten. En tijdens werk is ontspannen ook belangrijk. In onze gameroom spelen we graag een fanatieke racegame, duel darten of een vriendschappelijk potje tafelvoetbal. Op vrijdagmiddag roept er om 4 uur altijd wel iemand “is het al tijd?”. Sluit jij binnenkort de week met ons af met een koud biertje of wijntje? 

OMSCHOLEN NAAR ICT

Passie en lef als grootste drijfveer
Volg jij op het moment een ICT opleiding MBO of HBO en ben je benieuwd naar wat jouw kansen zijn in de IT branche? We faciliteren meeloopstages, afstudeerstages en IT traineeships en houden je graag bij ons voor jouw vliegende start. Ben je gewoon benieuwd welke ICT functies er allemaal zijn? Dan drinken we graag even een kopje koffie. Misschien hebben we wel een mooi plekje voor je als je bent afgestudeerd. En wil je de ICT in zonder diploma of je laten omscholen naar IT? Ook dat is mogelijk! Wij geloven dat werken en leren in de ICT dé manier is om het vak te leren.   
EEN NIEUWE GROEP IT SYNERGY TOPPERS!
BEKIJK ONZE VERHALEN

EN ONTDEK IT SYNERGY

Bij IT Synergy draait het allemaal om onze mensen. We vieren dan ook gezamenlijke én persoonlijke mijlpalen en bereiden je graag voor op wat je kunt verwachten wanneer je bij onze club komt. Lees hiernaast onze artikelen uit de blogreeks ‘Werken in de ICT’, van persoonlijke verhalen tot hoe het eraan toe gaat binnen onze organisatie. 

Groeien op de ICT servicedesk met Jasper

Werken in de ICT In de serie ‘Werken in de ICT’ lees je alles over …

Lees meer

Werken en leren in de ICT met Muki

Werken in de ICT In de serie ‘Werken in de ICT’ lees je alles over …

Lees meer
Werken in de ICT - Traineeship

Een IT traineeship bij IT Synergy

Werken in de ICT Bij IT Synergy bieden we de mogelijkheid om een IT traineeship …

Lees meer

Jouw eerste maand als ICT’er

Werken in de ICT Starten bij een nieuwe baan is altijd spannend en dat begrijpen …

Lees meer
Werken in de ICT - IT teams@3x

IT teams bij IT Synergy

Werken in de ICT Om een kwalitatieve ICT dienstverlening te leveren, werken we bij IT …

Lees meer

Welkom bij IT Synergy: Onze dienstverlening

In dit artikel vertellen we je graag wat meer over de dienstverlening van IT Synergy. …

Lees meer
Ontslag nemen of krijgen
jouw ambities staan voorop
Een arbeidsovereenkomst is eigenlijk net zoiets als een huwelijk, een tijdje samenwonen, of soms gewoon als een one night stand. Je wilt iets van elkaar, je bent meer dan acht uur per dag samen en je bent betrokken bij elkaar. Maar soms verandert er door de jaren heen van alles. De wereld verandert, de markt of organisatie verandert en jij ontwikkelt jezelf als mens. Wanneer omstandigheden leiden tot uit elkaar gaan, is ons motto: iedere collega komt hier met opgeheven hoofd binnen en verlaat de organisatie ook met opgeheven hoofd. Op naar nieuwe avonturen die passen bij wat diegene op dat moment te bieden heeft. En je verlaat ons nooit helemaal, want je bent altijd welkom op de borrels!
Visie
“Visie is een vonk en de rest is strategie”

Welke routes bewandel je? Waar wil je naartoe in de toekomst? En misschien nog wel belangrijker; hoe kom je daar? Om bepaalde doelen te bereiken, is een duidelijke visie nodig. En visieontwikkeling vereist moed.

Een visie is een bron van inspiratie. Het is er altijd en wordt door iedereen herkend. Om een visie te testen, heb je kritische mensen nodig, die durven te zeggen dat iets niet of juist wel werkt. Zo timmer je aan een pad die mensen om je heen met jou willen bewandelen. Een visie wordt dus niet opgedragen van bovenaf, maar met elkaar geleefd.

DEEL UITMAKEN

VAN EEN BIJZONDER TEAM

Bij IT Synergy werken we in een hecht team, waar iedereen iets unieks bijdraagt aan het behalen van onze doelen. Voor alle functies zijn verschillende skills nodig, maar een paar dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor wat we doen, staan voor elkaar klaar, maken plezier, werken écht samen en omarmen diversiteit.

Microsoft Authenticator logo
Ben jij ook een topper?

Wil jij graag deel uitmaken van ons bijzondere team?
Solliciteer dan voor één van onze toffe vacatures!

Scroll naar boven