Dit is onze cultuur

Synergy. Samenwerken, samen groeien, samen kansen benutten, samen gek doen, samen lef tonen. Samen een plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waar unieke ideeën worden gedeeld. Wij zijn team IT Synergy. Kom jij er ook bij?

Collega plakt nieuwe foto op fotomuur
Onze missie
We enable people to love it

ICT gaat niet alleen over technologie, maar over mensen. Over verbinding en samen nieuwe wegen inslaan. Het is dan ook onze missie om dagelijks mensen te laten houden van ICT. Op deze manier werken we dagelijks aan onze doelen. Zodat we die verbinding in 2030 spectaculair kunnen vieren.

Feest emoji
Onze BHAG

In 2030 verwonderen wij 34.567 van onze gebruikers met een feest in de kuip, zoals we dit dagelijks doen met onze dienstverlening.

Ons doel
Big Hairy Audacious Goal

Dit is onze stip op de horizon. Het doel waar we met elkaar naartoe werken en wat ons drijft om alles uit onszelf en elkaar te halen. Om nieuwe dingen te proberen en kansen te grijpen. Zodat we in 2030 met mooie klanten en 34.567 unieke gebruikers een groots feest vieren in de Kuip.

Altijd jezelf zijn in een open werksfeer

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Houd jij van gamen, skaten, programmeren, schilderen, voetballen of salsa dansen? We willen er alles over weten. We leren jou graag persoonlijk kennen en geven je de ruimte, binnen de organisatie en jouw eigen team. We omarmen verschillen en houden van diverse perspectieven. Als jij jezelf blijft, dan doen wij dat ook!

Onze cultuur in de praktijk

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vormen de blauwe draad voor hoe en waarom we dingen doen. Ze zijn niet bedacht, maar ontstaan uit hoe we het eigenlijk altijd al hebben gedaan. Iedereen herkent zich in deze waarden en draagt ze uit, zonder daarover te hoeven nadenken. Bekijk hieronder waar wij bij IT Synergy voor staan

Handdruk emoji

Synergy

De kracht van samen
Bij IT Synergy geloven we in de kracht van samen. We bundelen onze kennis en expertises en kunnen blind vertrouwen op elkaar. We hebben ons hart op de tong en zijn niet bang om nieuwe wegen in te slaan. Door samen te innoveren slaan we een brug tussen mens en technologie. Zo groeien we met elkaar door, bereiken we doelen en realiseren we dromen. Wij zijn team IT Synergy. Bij ons is het effect van samenwerken altijd groter dan de input van het individu.
Superheld emoji

Eigenheid

Zijn wie je bent

Jezelf zijn is het stoerste dat er is. Niemand anders kan wat jij kan. Bij ons krijg je de ruimte om altijd jezelf te zijn. Die diversiteit is voor ons heel belangrijk. En om jezelf te zijn, moet je anderen ook de ruimte geven om zichzelf te kunnen zijn. Het zijn juist onze authentieke verschillen die ons verbinden.

Net zoals de stad van Rotterdam, zijn wij een open smeltkroes waar ruimte is voor iedereen. Wij zijn trots op de diverse persoonlijkheden en achtergronden die IT Synergy de plek maken die het is. We doen er dan ook alles aan om onze verschillen te bewaken en omarmen. Zo halen we iedere dag het beste uit elkaar.

Vuur emoji

Lef

Durven voelen, zeggen en doen

Het woord lef komt oorspronkelijk uit het Hebreeuws (Lev) en betekent hart. Lef staat dus voor leven vanuit en het volgen van je hart. Leven vanuit je hart is jezelf openstellen. Durven om eerlijk naar jezelf te kijken, durven anderen om hulp te vragen, durven om de moeilijke gesprekken aan te gaan en durven jezelf te laten zien. Het volgen van je hart is soms bang zijn en het toch doen. Vertrouw op jezelf, maak fouten, draag verantwoordelijkheid en omarm nieuwe ideeën.

Ster ogen emoji

Plezier

Verbindt en geeft energie

Bij IT Synergy vinden we ICT cool. We werken aan wat we tof vinden met enthousiaste mensen. Een glimlach is bij ons dan ook het meest gedragen kledingstuk. Jouw gevoel voor humor is precies wat we nodig hebben. Complimenten uitdelen is een must en lol maken verplicht. Plezier staat immers voor verbondenheid en er samen wat van maken. Zo inspireren we elkaar iedere dag opnieuw om te knallen aan wat we het allerleukste vinden.

Bekijk onze verhalen

Hiernaast vind je onze laatste blogs uit onze ‘Werken bij’ blogreeks, van persoonlijke verhalen tot hoe het eraan toe gaat binnen onze organisatie. Alle blogs vind je terug in onze Academy.

Update over workation bij IT Synergy
Elf IT Synergy collega’s behaalden certificaten in Q2!
Van stagiair tot Cloud engineer in 2 jaar
Welk pad heeft Muki bewandelt?
Doorgroeien in de ICT

Binnen al onze teams is ruimte voor groei. Wil jij graag een stapje hoger of juist een compleet andere kant op binnen de ICT? Dat kan! We bieden jou alle mogelijkheden om certificaten te halen, opleidingen af te ronden of juist weer op nul te beginnen. Het allerbelangrijkste voor ons, is dat jij alles uit jezelf kunt halen. En zit je lekker op je plekkie, maar wil je is een communicatietraining volgen of wat extra ruimte om die cursus yoga instructeur af te ronden? Doen we ook. Zo blijf jij je ontwikkelen, persoonlijk en professioneel. 

Samenwerken? Start jouw droombaan bij IT Synergy

Je nieuwe droombaan starten bij IT Synergy? Geef ons een belletje of stuur even een appje!

User hand opsteken emoji
Vragen, opmerkingen of gewoon een praatje?

Neem hieronder contact op met recruiter Zippora