ONZE CULTUUR

DIT ZIJN WIJ

Synergy. Samenwerken, samen groeien, samen kansen benutten, samen gek doen, samen lef tonen. Samen een plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn en waar unieke ideeën worden gedeeld. Wij zijn team IT Synergy. Kom jij er ook bij?

ONS DOEL
In 2030 verwonderen wij onze 34.567 gebruikers met een feest in de kuip
Dit is onze stip op de horizon. Het doel waar we met elkaar naartoe werken en wat ons drijft om alles uit onszelf en elkaar te halen. Om nieuwe dingen te proberen en kansen te grijpen. Zodat we in 2030 met mooie klanten en 34.567 unieke gebruikers een groots feest vieren in de Kuip. In ons eigen stadsie.
ONZE MISSIE
We enable people
to love IT
ICT gaat niet alleen over technologie, maar over mensen. Over verbinding en samen nieuwe wegen inslaan. Het is dan ook onze missie om dagelijks mensen te laten houden van ICT. Op deze manier werken we dagelijks aan onze doelen. Zodat we die verbinding in 2030 spectaculair kunnen vieren.
ONZE KERNWAARDEN
Jouw inbreng,
onze sfeer

Onze kernwaarden vormen de blauwe draad voor hoe en waarom we dingen doen. Ze zijn niet bedacht, maar ontstaan uit hoe we het eigenlijk altijd al hebben gedaan. Iedereen herkent zich in deze waarden en draagt ze uit, zonder daarover te hoeven nadenken. Bekijk hieronder waar wij bij IT Synergy voor staan

SYNERGY
DIT ZIJN WIJ
DE KRACHT VAN SAMEN
DE KRACHT VAN SAMEN
Eigenheid
ZO BEN JIJ
ZIJN WIE JE BENT
ZIJN WIE JE BENT
LEF
DIT DURF JIJ
DURVEN VOELEN,
ZEGGEN DOEN
DURVEN VOELEN,
ZEGGEN DOEN
Plezier
DIT DOEN WIJ
VERBINDT EN
GEEFT ENERGIE
VERBINDT EN
GEEFT ENERGIE

IT Synergy Team

ONZE TOP ICT'ERS

Een divers team

ICT sterren, codeer kanjers, marketing creatievelingen, HR heroes, inkoop geniën, cijfertovenaars en office alleskunners. Ons team is divers en hecht. We weten wat we aan elkaar hebben, maken lol en zetten met elkaar die gewaagde stap.

DEEL UITMAKEN

VAN EEN BIJZONDER TEAM

Bij IT Synergy werken we in een hecht team, waar iedereen iets unieks bijdraagt aan het behalen van onze doelen. Voor alle functies zijn verschillende skills nodig, maar een paar dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor wat we doen, staan voor elkaar klaar, maken plezier, werken écht samen en omarmen diversiteit.

Microsoft Authenticator logo
Ben jij ook een topper?

Wil jij graag deel uitmaken van ons bijzondere team?
Solliciteer dan voor één van onze toffe vacatures!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl