VACATURES

Bekijk onze toffe functies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Bekijk onze openstaande vacatures. Er is bij ons altijd ruimte voor talent. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde ICT’er bent of dat je aan het begin staat van je carrière. We hebben je er graag bij!

STAAT JOUW DROOMBAAN ER NIET TUSSEN?
STAAT JOUW DROOMBAAN ER NIET TUSSEN?

Neem contact op met onze recruiter Zippora, misschien kunnen we wat voor je betekenen!

Jouw voorkeuren:
Werkgebieden:
Opleiding:
Werkervaring:
Type functie:
Niveau:

Adoptie Consultant

Ben jij helemaal gek van de nieuwste technologie en maak jij gebruikers hier net zo enthousiast over? Heb je specifieke kennis van Microsoft business apps en weet je precies hoe je deze het beste kunt inrichten? En houd jij van change management projecten, gericht op technologische innovatie? Bekijk dan onze vacature voor Adoptie Consultant!

Bekijk vacature

SharePoint Specialist

Ben jij een echte SharePoint expert en weet je alles van zowel de technische achtergrond als het optimaliseren van de gebruikerservaring? Combineer je jouw skills daarnaast graag met het adviseren van klanten en het begeleiden van projecten? Bekijk dan onze vacature voor SharePoint Specialist!

Bekijk vacature

Stage Software Development

Ben jij aan het onderzoeken waar jouw passie ligt binnen software development? Of wil jij afstuderen met een tof software project? Bij IT Synergy hebben we een uitdagende meewerk- of afstudeerstage als Full Stack Developer. In deze rol kun jij volop onderzoeken wat je leuk vindt en je development skills verder ontwikkelen. Benieuwd naar de vacature? Lees dan gauw verder!

Bekijk vacature

Back-end Developer

Heb jij passie voor het ontwikkelen van de back-end van diverse software, van API koppelingen tot mobiele applicaties? En werk jij graag samen met gedreven developers, terwijl je tegelijkertijd veel eigen verantwoordelijkheid krijgt? Bekijk dan onze vacature voor Back-end Developer in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature

Financial Controller

Werk jij graag met cijfers en vind je het leuk om onze CFO te ondersteunen bij toffe projecten? Kun jij aan de slag met Exact Online en stel jij moeiteloos overzichtelijke rapportages op? En wil jij graag werken bij een groeiend ICT bedrijf in Rotterdam? Bekijk dan onze vacature voor Financial Controller!

Bekijk vacature

Full Stack Developer

Ben jij een software ontwikkelaar in hart en nieren? Heb je kennis van back-end & front-end van o.a. (web)applicaties en custom software? En breng jij enthousiasme en innovatie binnen een hecht ontwikkelteam? Bekijk dan snel onze vacature!

Bekijk vacature

System Engineer 1e lijn

Ben jij een communicatief sterke System Engineer en werk je graag op locatie met verschillende ICT omgevingen en systemen? Zorg jij dat ICT problemen binnen no time zijn opgelost en ben je graag onderweg om onze diverse klanten enthousiast te helpen met al hun vragen? En houd jij van veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Bekijk dan onze vacature voor System Engineer 1e lijn in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature

System Engineer 2e lijn

Ben jij een allround System Engineer die ervaring heeft met het beheren en onderhouden van verschillende klantomgevingen? Word jij enthousiast van het oplossen van complexere ICT vraagstukken en installeer jij graag de ICT infrastructuur van diverse klanten? Bekijk dan onze vacature voor System Engineer 2e lijn in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature

Cloud Specialist

Ben jij een echte Cloud Specialist en geef je klanten graag de juiste adviezen over cloud migraties? Weet jij hoe je Microsoft Azure moet inrichten en neem jij leiderschap over een volledig cloud project? Bekijk dan snel onze vacature voor Cloud Specialist in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature

Cloud Engineer

Ben jij in staat om cloud oplossingen te realiseren op basis van Microsoft technologie? Geef je klanten graag de juiste adviezen over cloud migraties? En word jij enthousiast van Microsoft Azure, het inrichten en optimaliseren hiervan? Bekijk dan onze vacature voor Cloud Engineer in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature
Er zijn geen andere vacatures meer

DEEL UITMAKEN

VAN EEN BIJZONDER TEAM

Bij IT Synergy werken we in een hecht team, waar iedereen iets unieks bijdraagt aan het behalen van onze doelen. Voor alle functies zijn verschillende skills nodig, maar een paar dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor wat we doen, staan voor elkaar klaar, maken plezier, werken écht samen en omarmen diversiteit.

Ben jij ook een topper?

Wil jij graag deel uitmaken van ons bijzondere team?
Solliciteer dan voor één van onze toffe vacatures!

Scroll naar top