VACATURES

Bekijk onze toffe functies

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ICT? Bekijk onze openstaande vacatures. Er is bij ons altijd ruimte voor talent. Het maakt niet uit of je een doorgewinterde ICT’er bent of dat je aan het begin staat van je carrière. We hebben je er graag bij!

STAAT JOUW DROOMBAAN ER NIET TUSSEN?
STAAT JOUW DROOMBAAN ER NIET TUSSEN?

Neem contact op met onze recruiter Zippora, misschien kunnen we wat voor je betekenen!

Filtr
Werkgebieden:
Opleiding:
Werkervaring:
Type functie:
Niveau:
Plaats:

Systeembeheerder

Weet jij alles van ICT systemen, (fysieke) servers en Hyper-V servers? En vind je het leuk om op basis van analyses documentatie en verbeterprocessen op te stellen? Solliciteer dan als Systeembeheerder bij IT Synergy Amsterdam!

Bekijk vacature >

ICT Stagiair Servicedesk

Wil jij stage lopen bij een organisatie waar je écht de vrijheid krijgt om te onderzoeken waar jouw passie binnen ICT ligt? Ben je leergierig en gedreven om alles uit jouw stage te halen? En houd je van het oplossen van ICT problemen en heb je graag contact met diverse klanten? Bekijk dan onze vacature voor de ICT Servicedesk in Amsterdam!

Bekijk vacature >

vCIO

Houd jij van het uitwerken van lange termijn ICT strategieën voor diverse organisaties? Heb jij een brede kennis en ervaring van ICT omgevingen en neem je moeiteloos de rol van ICT directeur aan bij diverse bedrijven? Bekijk dan onze IT vacature voor vCIO!

Bekijk vacature >

SharePoint Specialist

Ben jij een echte SharePoint expert en weet je alles van zowel de technische achtergrond als het optimaliseren van de gebruikerservaring? Combineer je jouw skills daarnaast graag met het adviseren van klanten en het begeleiden van projecten? Bekijk dan onze vacature voor SharePoint Specialist!

Bekijk vacature >

Back-end Developer

Heb jij passie voor het ontwikkelen van de back-end van diverse software, van API koppelingen tot mobiele applicaties? En werk jij graag samen met gedreven developers, terwijl je tegelijkertijd veel eigen verantwoordelijkheid krijgt? Bekijk dan onze vacature voor Back-end Developer in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature >

Full Stack Developer

Ben jij een software ontwikkelaar in hart en nieren? Heb je kennis van back-end & front-end van o.a. (web)applicaties en custom software? En breng jij enthousiasme en innovatie binnen een hecht ontwikkelteam? Bekijk dan snel onze vacature!

Bekijk vacature >

System Engineer 1e lijn

Ben jij een communicatief sterke System Engineer en werk je graag op locatie met verschillende ICT omgevingen en systemen? Zorg jij dat ICT problemen binnen no time zijn opgelost en ben je graag onderweg om onze diverse klanten enthousiast te helpen met al hun vragen? En houd jij van veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid? Bekijk dan onze vacature voor System Engineer 1e lijn in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature >

System Engineer 2e lijn

Ben jij een allround System Engineer die ervaring heeft met het beheren en onderhouden van verschillende klantomgevingen? Word jij enthousiast van het oplossen van complexere ICT vraagstukken en installeer jij graag de ICT infrastructuur van diverse klanten? Bekijk dan onze vacature voor System Engineer 2e lijn in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature >

Cloud Specialist

Ben jij een echte Cloud Specialist en geef je klanten graag de juiste adviezen over cloud migraties? Weet jij hoe je Microsoft Azure moet inrichten en neem jij leiderschap over een volledig cloud project? Bekijk dan snel onze vacature voor Cloud Specialist in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature >

Cloud Engineer

Ben jij in staat om cloud oplossingen te realiseren op basis van Microsoft technologie? Geef je klanten graag de juiste adviezen over cloud migraties? En word jij enthousiast van Microsoft Azure, het inrichten en optimaliseren hiervan? Bekijk dan onze vacature voor Cloud Engineer in de regio Rotterdam!

Bekijk vacature >
Er zijn geen andere vacatures meer

DEEL UITMAKEN

VAN EEN BIJZONDER TEAM

Bij IT Synergy werken we in een hecht team, waar iedereen iets unieks bijdraagt aan het behalen van onze doelen. Voor alle functies zijn verschillende skills nodig, maar een paar dingen hebben we allemaal gemeen: we hebben passie voor wat we doen, staan voor elkaar klaar, maken plezier, werken écht samen en omarmen diversiteit.

Microsoft Authenticator logo
Ben jij ook een topper?

Wil jij graag deel uitmaken van ons bijzondere team?
Solliciteer dan voor één van onze toffe vacatures!

Scroll naar boven