Werken bij een tof ict bedrijf

We enable people to love it

Wij zijn team IT Synergy. Een groep gedreven ICT’ers die gelooft in de kracht van samen. Zo laten we klanten, vrienden en jou iedere dag een beetje meer van ICT houden. Met enthousiasme, een gezonde dosis lef en vooral heel veel plezier met elkaar.

Video afspelen

De leukste vacatures in ICT

Bekijk onze toffe functies

Bij IT Synergy zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. En dat gaat veel verder dan werken als systeembeheerder of cloud consultant. Van ICT specialist tot marketing creatieveling, financieel wonder of data specialist, wij zijn op zoek naar jou!

Regenboog emoji
Stage Content Marketing

Ben jij het liefst dagelijks bezig met het schrijven van pakkende teksten, vernieuwende social posts en het uitdenken van toffe video’s? Kom dan aan creatieve content knallen bij IT Synergy. Creëer de leukste formats over IT onderwerpen, werken bij een jonge/groeiende organisatie en nog veel meer!

Man achter computer emoji
Cloud Specialist

Ben jij een echte Cloud Specialist en geef je klanten graag de juiste adviezen over cloud migraties? Weet jij hoe je Microsoft Azure moet inrichten en neem jij leiderschap over een volledig cloud project? Bekijk dan snel onze vacature voor Cloud Specialist in de regio Rotterdam!

Sparkle emoji
Alle vacatures

Naast IT functies hebben we natuurlijk nog veel meer leuke mogelijkheden bij IT Synergy. Zo hebben we functies op het gebied van HR, Marketing, Finance, Projectmanagement en Office. Ga jij de uitdaging aan?

Feestelijk moment op kantoor om iets te vieren met champagne
Groeien met een hecht team
Een eigenzinnige club ICT'ers

Je komt terecht bij een open en eigenzinnige groep ICT’ers. Hier heeft iedereen passie voor IT, of het nu gaat om het inrichten van een omgeving of het marketen van onze diensten. Passie is wat ons bindt en waarom we iedere dag met plezier naar ons werk gaan. We staan als bedrijf voor echtheid, eigenheid en inclusiviteit. Daar zijn we best een beetje trots op.

Je eerste week in de it
Binnen no time part of the team

Starten bij een nieuwe club is altijd spannend, maar vooral ook heel erg leuk! In je eerste week leren we jou graag kennen. Wat zijn je passies, waar kunnen we je voor wakker maken en niet geheel onbelangrijk; wat is je favoriete drankje? (kunnen we die gelijk inkopen). Dan vertellen wij je wat meer over waar wij vandaan komen, hoe we werken en wat jij nou eigenlijk gaat doen als ICT’er. De agenda hieronder kan wat afwijken, afhankelijk van de functie waarin jij start. 

Agendaweergave buitendienst

Werken in de ICT

Lef tonen en samenwerken

Werken als ICT’er kan overal, maar bij IT Synergy doen we alles net even anders. Hier kun jij jezelf laten horen en niet onbelangrijk; af en toe een flink feestje bouwen. We geven elkaar de ruimte en dat is key om met elkaar samen te werken en met onze klanten door te groeien. Jouw out-of-the-box ideeën zijn minstens zo belangrijk als je fouten. Zo leren we iedere dag en worden we met elkaar beter.

Collega's lunchen samen in de Van Nelle Fabriek
  • Throwback naar een heerlijke middag 😋 Onze collega Rowan leerde ons de lekkerste sushi maken. Naast z’n talent voor programmeren en scrummen, is hij namelijk ook een echte sushi chef 🍣

#sushi #plezier #team #teambuilding #itsynergy #louvelsdev
  • Twee weken geleden hebben we in twee shifts ingepakt bij @stichtingjarigejob en wat was het een feestje 🎉

Met 24 collega's en een hele hoop andere enthousiaste mensen deden we mee aan de Inpakmarathon. In totaal zijn er in 2 dagen 9.290 verjaardagsboxen ingepakt voor kinderen en is er 6.963 euro opgehaald 🎁💪

#inpakmarathon #partners #verjaardagsboxen
  • We kijken terug op een fantastische Wipeout ervaring binnen ons kwartaalthema 'Fit & Shizzl' 🔥 

Van hilarische valpartijen tot onverwachte sprongen, we hebben weer keihard met elkaar gelachen 🤣💦 

 #wipeout #teamuitje #plezier #lef #fit #shizzl
  • Met het zomerse weer om de hoek, blikken wij nog even terug op de allereerste IT Synergy skitrip afgelopen maart! 🏂
 
Van stromende regen op de berg tot volop zon, voor het eerst skiën en vooral heel veel gezelligheid; wij kijken nu al uit naar de volgende skitrip ❄️ Dit jaar waren we nog met een klein groepje, maar volgend jaar hopelijk met een vol IT Synergy huis! 
 
#wintersport #team #plezier #lef #gerlos #skitrip #itsynergy #ictbedrijf #joinus
Join team IT Synergy
Voel je thuis
Regenboog emoji
Open cultuur

Echt jezelf zijn

Bullseye emoji
Persoonlijk groeien

Al je dromen waarmaken

Bellende hand emoji
Synergy & Plezier

Samen vette dingen doen

Bekijk onze verhalen
En ontdek IT Synergy

Bij IT Synergy draait het allemaal om onze mensen. We vieren dan ook gezamenlijke én persoonlijke mijlpalen en bereiden je graag voor op wat je kunt verwachten wanneer je bij onze club komt. Hiernaast vind je onze laatste blogs uit onze ‘Werken bij’ blogreeks, van persoonlijke verhalen tot hoe het eraan toe gaat binnen onze organisatie. Alle blogs vind je terug in onze Academy.

Elf IT Synergy collega’s behaalden certificaten in Q2!
Boost jouw carrière met onze studiemogelijkheden
Start je droombaan!
Join team IT Synergy
Deze klanten kunnen niet meer zonder
De leukste collega's
ITS'ers over IT Synergy

Bij IT Synergy kun je jezelf zijn bij een club waar jouw mening echt telt. Benieuwd hoe onze collega’s werken bij IT Synergy ervaren? Lees het hieronder!

Dennis Meskers
Dennis MeskersCloud Engineer
Lees verder
"Het toffe aan IT Synergy is dat er een hele persoonlijke sfeer hangt. Hierdoor merk je dat je het écht met z’n allen doet. Daarnaast krijg ik vrijheid binnen mijn taken en volop groeimogelijkheden. Hierdoor kan ik me constant met toffe projecten bezighouden.”
Kim Spaans
Kim SpaansIT Trainee
Lees verder
“Als trainee krijg ik bij IT Synergy echt de tijd en ruimte om alles te leren over ICT. Iedereen staat open om me te helpen en checkt regelmatig bij me in. Ik voel me niet bezwaard om vragen te stellen en merk dat ik daardoor een fijne plek heb gevonden om te groeien en mezelf te ontwikkelen als ICT’er.”
Patrick van de Kolk
Patrick van de KolkInkoper
Lees verder
“Het fijne aan mijn functie is dat geen dag hetzelfde is. Mijn werkzaamheden zijn divers en ik krijg de ruimte om constant nieuwe uitdagingen aan te pakken. De vrijheid en afwisseling zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”
Jessy van buren
Jessy van burenContent Marketeer
Lees verder
“Bij IT Synergy krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om ideeën uit te werken. Hierdoor kan ik samen met mijn team diverse toffe projecten opzetten. Daarnaast kun je hier echt lekker jezelf zijn, wat voor mij heel belangrijk is op de werkvloer.”
Rafa-et Noermohamed
Rafa-et NoermohamedServicedesk Engineer 1e lijn
Lees verder
“Ik merk dat ik bij IT Synergy enorm veel kan leren van iedereen om mij heen. We worden beter van elkaar en dat is enorm fijn. Er zit hier veel kennis en ik kan altijd terecht met vragen, wat me erg helpt bij mijn eigen ontwikkeling."
Muki Lukuna
Muki LukunaAutomation engineer
Lees verder
“Ik vind het erg fijn dat er bij IT Synergy veel ruimte is voor opleidingen en persoonlijke groei. Op deze manier kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van security en doorgroeien tot Security Specialist.”
Liesbeth Kornaat
Liesbeth KornaatvCIO
Lees verder
"IT Synergy is een club waar echt wordt samengewerkt. Iedereen staat voor elkaar klaar en er is volop enthousiasme om te groeien. Daarnaast houd ik van de afwisseling in mijn rol als vCIO. Ik werk nauw samen met onze klanten en dat motiveert om samen mooie stappen te zetten."
Michel de Bloeme
Michel de BloemeSystem Engineer 2e lijn
Lees verder
“Vanaf moment één voel ik me hier welkom en op mijn plek. Ik krijg enorm veel ruimte om mijn expertises in te zetten waar dit nodig is, waardoor mijn dagen lekker veelzijdig zijn. Daarnaast kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van de cloud, wat al lange tijd mijn ambitie is.”
Anne Egge
Anne EggeHR Manager
Lees verder
“Ik kom nog steeds vol energie thuis na een werkdag bij IT Synergy. We werken hard en de sfeer is geweldig. Het laat me zien dat werkgeluk en doen waar je gelukkig van wordt met geweldige mensen om je heen, zo ontzettend belangrijk is. Iedereen bouwt mee aan de groei en het succes van IT Synergy en daardoor kun je zelf ook groeien en succesvol zijn.”
Previous
Next
Samenwerken?
We enable people to love it

Je nieuwe droombaan starten bij IT Synergy? Geef ons een belletje of stuur even een appje!

Neem direct contact op
Neem direct contact op

Zippora helpt je graag verder!

envelop emoji

zippora.joseph@itsynergy.nl

Telefoon emoji

06 59 83 81 01

Laat hier je vraag achter
Zippora antwoordt je snel!