Werken bij een tof ICT Bedrijf

Wij zijn team IT Synergy. Een groep gedreven ICT’ers die gelooft in de kracht van samen. Zo laten we klanten, vrienden en jou iedere dag een beetje meer van ICT houden. Met enthousiasme, een gezonde dosis lef en vooral heel veel plezier met elkaar.

Video afspelen

Bekijk de leukste functies in ICT

Bij IT Synergy zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. En dat gaat veel verder dan werken als systeembeheerder of cloud consultant. Van ICT specialist tot marketing creatieveling, financieel wonder of data specialist, wij zijn op zoek naar jou!

Regenboog emoji
Stage Content Marketing

Als Stagiair content marketing ben jij het liefst dagelijks bezig met het schrijven van pakkende teksten, vernieuwende social posts en het uitdenken van toffe video’s.

Man achter computer emoji
IT Project manager

Als Project manager bij IT Synergy word jij eindverantwoordelijk van diverse ICT-projecten, van cloud migraties tot het vervangen van netwerken of beveiligingsprotocollen.

Sparkle emoji
Alle vacatures

Bekijk alle toffe mogelijkheden bij IT Synergy. Zo hebben we functies op het gebied van HR, Marketing, Finance, Projectmanagement en Office. Ga jij de uitdaging aan?

Feestelijk moment op kantoor om iets te vieren met champagne
Groeien met een hecht team van eigenzinnige ICT'ers

Je komt terecht bij een open en eigenzinnige groep ICT’ers. Hier heeft iedereen passie voor IT, of het nu gaat om het inrichten van een omgeving of het marketen van onze diensten. Passie is wat ons bindt en waarom we iedere dag met plezier naar ons werk gaan. We staan als bedrijf voor echtheid, eigenheid en inclusiviteit. Daar zijn we best een beetje trots op.

Voel je thuis bij IT Synergy
ITS'ers over ITS
Rafa-et
Rafa-etServicedesk Engineer 1e lijn
Lees verder
“Ik merk dat ik bij IT Synergy enorm veel kan leren van iedereen om mij heen. We worden beter van elkaar en dat is enorm fijn. Er zit hier veel kennis en ik kan altijd terecht met vragen, wat me erg helpt bij mijn eigen ontwikkeling."
Dennis
DennisCloud Engineer
Lees verder
"Het toffe aan IT Synergy is dat er een hele persoonlijke sfeer hangt. Hierdoor merk je dat je het écht met z’n allen doet. Daarnaast krijg ik vrijheid binnen mijn taken en volop groeimogelijkheden. Hierdoor kan ik me constant met toffe projecten bezighouden.”
Kim
KimIT Trainee
Lees verder
“Als trainee krijg ik bij IT Synergy echt de tijd en ruimte om alles te leren over ICT. Iedereen staat open om me te helpen en checkt regelmatig bij me in. Ik voel me niet bezwaard om vragen te stellen en merk dat ik daardoor een fijne plek heb gevonden om te groeien en mezelf te ontwikkelen als ICT’er.”
Patrick
PatrickInkoper
Lees verder
“Het fijne aan mijn functie is dat geen dag hetzelfde is. Mijn werkzaamheden zijn divers en ik krijg de ruimte om constant nieuwe uitdagingen aan te pakken. De vrijheid en afwisseling zorgen ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.”
Jessy
JessyContent Marketeer
Lees verder
“Bij IT Synergy krijg ik veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om ideeën uit te werken. Hierdoor kan ik samen met mijn team diverse toffe projecten opzetten. Daarnaast kun je hier echt lekker jezelf zijn, wat voor mij heel belangrijk is op de werkvloer.”
Muki
MukiAutomation engineer
Lees verder
“Ik vind het erg fijn dat er bij IT Synergy veel ruimte is voor opleidingen en persoonlijke groei. Op deze manier kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van security en doorgroeien tot Security Specialist.”
Liesbeth
LiesbethvCIO
Lees verder
"IT Synergy is een club waar echt wordt samengewerkt. Iedereen staat voor elkaar klaar en er is volop enthousiasme om te groeien. Daarnaast houd ik van de afwisseling in mijn rol als vCIO. Ik werk nauw samen met onze klanten en dat motiveert om samen mooie stappen te zetten."
Michel
MichelSystem Engineer 2e lijn
Lees verder
“Vanaf moment één voel ik me hier welkom en op mijn plek. Ik krijg enorm veel ruimte om mijn expertises in te zetten waar dit nodig is, waardoor mijn dagen lekker veelzijdig zijn. Daarnaast kan ik mezelf ontwikkelen op gebied van de cloud, wat al lange tijd mijn ambitie is.”
Anne
AnneHR Manager
Lees verder
“Ik kom nog steeds vol energie thuis na een werkdag bij IT Synergy. We werken hard en de sfeer is geweldig. Het laat me zien dat werkgeluk en doen waar je gelukkig van wordt met geweldige mensen om je heen, zo ontzettend belangrijk is. Iedereen bouwt mee aan de groei en het succes van IT Synergy en daardoor kun je zelf ook groeien en succesvol zijn.”
Previous
Volgende
Regenboog emoji
Open cultuur

Echt jezelf zijn

Bullseye emoji
Persoonlijk groeien

Al je dromen waarmaken

Bellende hand emoji
Synergy & Plezier

Samen vette dingen doen

Een kijkje achter de schermen
Start je droombaan
En join team IT Synergy
Deze klanten kunnen niet meer zonder
Jouw eerste week in de IT

Starten bij een nieuwe club is altijd spannend, maar vooral ook heel erg leuk! In je eerste week leren we jou graag kennen. Wat zijn je passies, waar kunnen we je voor wakker maken en niet geheel onbelangrijk; wat is je favoriete drankje? (kunnen we die gelijk inkopen). Dan vertellen wij je wat meer over waar wij vandaan komen, hoe we werken en wat jij nou eigenlijk gaat doen als ICT’er. De agenda hieronder kan wat afwijken, afhankelijk van de functie waarin jij start. 

Agendaweergave buitendienst
Bekijk onze verhalen

Hiernaast vind je onze laatste blogs uit onze ‘Werken bij’ blogreeks, van persoonlijke verhalen tot hoe het eraan toe gaat binnen onze organisatie. Alle blogs vind je terug in onze Academy.

Update over workation bij IT Synergy
Elf IT Synergy collega’s behaalden certificaten in Q2!
Collega's lunchen samen in de Van Nelle Fabriek

Werken in de ICT

Werken als ICT’er kan overal, maar bij IT Synergy doen we alles net even anders. Hier kun jij jezelf laten horen en niet onbelangrijk; af en toe een flink feestje bouwen. We geven elkaar de ruimte en dat is key om met elkaar samen te werken en met onze klanten door te groeien. Jouw out-of-the-box ideeën zijn minstens zo belangrijk als je fouten. Zo leren we iedere dag en worden we met elkaar beter.

Samenwerken? Start jouw droombaan bij IT Synergy

Je nieuwe droombaan starten bij IT Synergy? Geef ons een belletje of stuur even een appje!

User hand opsteken emoji
Vragen, opmerkingen of gewoon een praatje?

Neem hieronder contact op met recruiter Zippora