VOIP VASTE TELEFONIE

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Met vaste VoIP telefonie van IT Synergy bel je over het internet met je zakelijke telefoon. Je kunt inloggen op ieder vast apparaat op kantoor en jouw bereikbaarheid zelf instellen. En dat allemaal met één zakelijk telefoonabonnement!

VoIP als zakelijke telefonie oplossing voor de vaste lijn

JOUW VASTE TELEFONIE IS SUPER FLEXIBEL

Met het zakelijke telefoonabonnement van IT Synergy kun je jouw telefoniepakket compleet zelf samenstellen. Gebruikers hangen automatisch in onze telefooncentrale in de cloud en ontvangen vaste telefonie. Je belt onbeperkt via je zakelijke telefoonnummer en stelt eenvoudig één vast telefoonnummer voor meerdere gebruikers in. Superhandig voor teams die samen een zakelijk nummer gebruiken, zoals een servicedesk, office of sales.

Voip Vast
Jouw vaste nummer en toestellen

Met één vast nummer ben jij bereikbaar op zowel je vaste én mobiele telefoon. Op deze manier heb je nooit meer het probleem dat je verschillende nummers hebt. Voor vaste telefonie schaf je VoIP telefoons aan, waar je met een persoonlijke code makkelijk op inlogt. Flexwerkplekken op kantoor? Geen probleem! Het enige dat nodig is, is een toestel. Even inloggen en jouw telefoon is klaar voor gebruik, volledig met jouw persoonlijke instellingen.

Vaste lijn, ook via je smartphone

VoIP bellen maakt het mogelijk om met je vaste nummer makkelijk te switchen van toestel. Even snel langs een klant, maar wel bereikbaar zijn op hetzelfde nummer? Jouw vaste en mobiele telefoon rinkelen allebei. Zo heb je nooit meer het probleem van doorschakelen of dit vergeten aan te zetten.

Mogelijkheden voor zakelijk vaste telefonie via jouw VoIP provider

Een persoonlijk belplan

Als VoIP provider ontzorgen wij volledig op het gebied van zakelijke telefonie. We richten je abonnement naar jouw wens in en zorgen dat je zakelijk altijd onbeperkt kunt bellen. Met de vaste kantoor telefoon ben je altijd bereikbaar en kun je makkelijk je beschikbaarheid instellen. Wil je van 9 tot 12 alléén bereikbaar zijn op je vaste VoIP telefoon en daarna op je vaste telefoon én smartphone? Dit kun je voor iedere dag apart instellen.

Wanneer meerdere gebruikers één vast telefoonnummer hebben, kun je persoonlijke instellingen inregelen, zodat iedereen op gewenste dagen en tijden gebeld kan worden op dat nummer. Zo staat niet het bellen, maar de eindgebruiker altijd centraal. 

WE NEMEN ALTIJD OP
DE BESTE SERVICEDESK
Om jou met VoIP te ondersteunen

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Lees hieronder in de live klanttevredenheidsmeting hoe gebruikers over onze dagelijkse supportdiensten denken. 

ENKELE FUNCTIES VAN JOUW CENTRALE
ALLES WAT JE NODIG HEBT
🦥
Wachtrijen
📶
TWINNING
🎵
WACHTMUZIEK
👂
GESPREKSOPNAME
⏭️
DOORSCHAKELEN
🌶️
HOT DESKING
🔓
IN- EN UITLOGGEN
☎️
KEUZEMENUS
🕕
OPENINGSTIJDEN
🤙
GROEPSVOICEMAIL
👀
HOLD CALL
📱
MOBIEL KOPPELING

GOEDKOOP ZAKELIJK BELLEN VIA INTERNET

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je zakelijk kunt bellen via het internet. De telefooncentrale bevindt zich in de cloud en de vaste telefoonlijn is niet meer nodig. Dit maakt VoIP bellen een goedkope zakelijke telefonieoplossing voor ieder bedrijf. Zodra je als gebruiker een abonnement hebt op onze telefooncentrale, maak je automatisch gebruik van vaste telefonie. Met je vaste zakelijke nummer heb je bovendien altijd onbeperkte belminuten, zodat je nooit voor overtollige kosten komt te staan.

WE NEMEN ALTIJD OP

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

VOOR IEDER WAT WILS
VOIP HOSTED - JOUW CENTRALE

VOIP
TOESTELLEN

VOIP EN MICROSOFT TEAMS INTEGRATIE

VOIP TELEFOON NUMMERS

VOIP zakelijk mobiel bellen

VRAGEN?

Plan hieronder een afspraak in, of stel je vraag! We helpen je graag verder.

MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF stel een vraag

Wil je meer weten over onze zakelijke VoIP oplossingen? We bespreken het graag onder genot van een kopje koffie! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Bellen met de vaste lijn via VoIP is niet gratis. Wel is VoIP een stuk goedkoper dan de ouderwetse telefoniepakketten, omdat het volledig via het internet loopt. Je betaalt dus niet meer voor de vaste telefoonlijn.

De basis van het zakelijke VoIP abonnement is vaste telefonie. Dit is dus standaard inbegrepen in jouw zakelijke telefoonabonnement. Vervolgens kun je dit abonnement verder uitbreiden met mobiele telefonie, data-only abonnementen en een VoIP integratie met Microsoft Teams.

Onbeperkte bellen is standaard inbegrepen in het zakelijke VoIP abonnement. De abonnementen sluit je af per gebruiker, die standaard onbeperkt kunnen bellen via de vaste lijn. Je betaalt dus per maand een vast bedrag per gebruiker, waarmee zij altijd onbeperkt kunnen bellen.

Met je zakelijke telefoonnummer via VoIP is doorschakelen niet meer nodig. Jouw vaste telefoonnummer rinkelt ook op je smartphone, zodat je altijd en overal bereikbaar bent met één nummer. Geen gedoe meer met schakelen tussen je werk- en privénummer of doorschakelen wanneer je niet op kantoor bent.

Scroll naar top