VoIP Vaste Telefonie

Met vaste VoIP telefonie van IT Synergy bel je over het internet met je zakelijke telefoon. Je kunt inloggen op ieder vast apparaat op kantoor en jouw bereikbaarheid zelf instellen. En dat allemaal met één zakelijk telefoonabonnement!

Bellen op de servicedesk met VoIP telefoon
VoIP infographic vast

VoIP als zakelijke telefonie oplossing voor de vaste lijn

Flexibel vast bellen

Met het zakelijke telefoonabonnement van IT Synergy kun je jouw telefoniepakket compleet zelf samenstellen. Gebruikers hangen automatisch in onze telefooncentrale in de cloud en ontvangen vaste telefonie. Je belt onbeperkt via je zakelijke telefoonnummer en stelt eenvoudig één vast telefoonnummer voor meerdere gebruikers in. Superhandig voor teams die samen een zakelijk nummer gebruiken, zoals een servicedesk, office of sales.

De voordelen van vaste telefonie bij IT Synergy
Telefoon emoji
Customize

Met wachtrijen, muziek en doorschakelen

Bouwvakker emoji
Alles onder één dak

Beheer, support en hardware

Telefoonhoorn emoji
Onbeperkt bellen

Voor een vast bedrag

Patrick aan het bellen met vaste telefoon op kantoor
Even bijkletsen?
Ontdek je kansen met vaste VoIP telefonie
Deze klanten kunnen niet meer zonder

Jouw vaste nummer en toestellen

Vaste lijn, ook draadloos

Met één vast nummer ben jij bereikbaar op zowel je vaste én mobiele telefoon. Op deze manier heb je nooit meer het probleem dat je verschillende nummers hebt. Voor vaste telefonie schaf je VoIP telefoons aan, waar je met een persoonlijke code makkelijk op inlogt. Flexwerkplekken op kantoor? Geen probleem! Het enige dat nodig is, is een toestel. Even inloggen en jouw telefoon is klaar voor gebruik, volledig met jouw persoonlijke instellingen.

VoIP bellen maakt het mogelijk om met je vaste nummer makkelijk te switchen van toestel. Even snel langs een klant, maar wel bereikbaar zijn op hetzelfde nummer? Jouw vaste en mobiele telefoon rinkelen allebei. Zo heb je nooit meer het probleem van doorschakelen of dit vergeten aan te zetten.

Mogelijkheden voor zakelijk vaste telefonie via jouw VoIP provider

Persoonlijk belplan

Als VoIP provider ontzorgen wij volledig op het gebied van zakelijke telefonie. We richten je abonnement naar jouw wens in en zorgen dat je zakelijk altijd onbeperkt kunt bellen. Met de vaste kantoor telefoon ben je altijd bereikbaar en kun je makkelijk je beschikbaarheid instellen. Wil je van 9 tot 12 alléén bereikbaar zijn op je vaste VoIP telefoon en daarna op je vaste telefoon én smartphone? Dit kun je voor iedere dag apart instellen.

Wanneer meerdere gebruikers één vast telefoonnummer hebben, kun je persoonlijke instellingen inregelen, zodat iedereen op gewenste dagen en tijden gebeld kan worden op dat nummer. Zo staat niet het bellen, maar de eindgebruiker altijd centraal. 

Functies van de telefooncentrale

Inkomende bellers worden bij drukte automatisch in een wachtrij geplaatst.

Log eenvoudig in op (maximaal) twee vaste toestellen.

Stel een leuk muziekje in voor verschillende wachtrijen.

Neem gesprekken op, bijvoorbeeld voor trainings- en evaluatiedoeleinden.

Meld je eenvoudig aan of af op verschillende vaste toestellen, compleet met persoonlijke belinstellingen.

Log met één klik in of uit op een wachtrij.

Richt een keuzemenu in, zodat bellers kunnen kiezen welke afdeling ze nodig hebben.

Sluit meerdere gebruikers aan op één voicemailbox. Superhandig voor de servicedesk.

Stel voor voor privénummers én gedeelde nummers in wanneer deze bereikbaar zijn.

Log naast je vaste apparaat in op je smartphone en switch met één klik van je vaste naar je mobiele telefoon.

Telefooncentrale Hosted Voip

Goedkoop zakelijk bellen via internet

Modern bellen

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Dit houdt in dat je zakelijk kunt bellen via het internet. De telefooncentrale bevindt zich in de cloud en de vaste telefoonlijn is niet meer nodig. Dit maakt VoIP bellen een goedkope zakelijke telefonieoplossing voor ieder bedrijf. Zodra je als gebruiker een abonnement hebt op onze telefooncentrale, maak je automatisch gebruik van vaste telefonie. Met je vaste zakelijke nummer heb je bovendien altijd onbeperkte belminuten, zodat je nooit voor overtollige kosten komt te staan.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bellen met de vaste lijn via VoIP is niet gratis. Wel is VoIP een stuk goedkoper dan de ouderwetse telefoniepakketten, omdat het volledig via het internet loopt. Je betaalt dus niet meer voor de vaste telefoonlijn.

De basis van het zakelijke VoIP abonnement is vaste telefonie. Dit is dus standaard inbegrepen in jouw zakelijke telefoonabonnement. Vervolgens kun je dit abonnement verder uitbreiden met mobiele telefonie, data-only abonnementen en een VoIP integratie met Microsoft Teams.

Onbeperkte bellen is standaard inbegrepen in het zakelijke VoIP abonnement. De abonnementen sluit je af per gebruiker, die standaard onbeperkt kunnen bellen via de vaste lijn. Je betaalt dus per maand een vast bedrag per gebruiker, waarmee zij altijd onbeperkt kunnen bellen.

Met je zakelijke telefoonnummer via VoIP is doorschakelen niet meer nodig. Jouw vaste telefoonnummer rinkelt ook op je smartphone, zodat je altijd en overal bereikbaar bent met één nummer. Geen gedoe meer met schakelen tussen je werk- en privénummer of doorschakelen wanneer je niet op kantoor bent.

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen