VoIP toestellen

Om te bellen via internet met hosted VoIP heb je een speciaal toestel nodig die dit belprotocol ondersteunt. Deze toestellen maken gebruik van een internetverbinding en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en combinaties. En wil je remote werken? Dan kun je gesprekken makkelijk doorschakelen naar je mobiele telefoon. Zo ben jij altijd bereikbaar op één  zakelijk nummer. 

Voip telefoon met yealink receptietoestel om te bellen op kantoor
VoIP infographic nummers toestellen

Yealink voor zakelijke telefonie

VoIP telefoon kopen

IT Synergy is leverancier van A-merken als het gaat om VoIP toestellen, VoIP headsets en VoIP accessoires. Hiervoor werken we veel samen met Yealink, een voorloper als het gaat om VoIP hardware. Wil je een VoIP telefoon kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij onze zakelijke telefoonabonnementen geven we je standaard advies over welke hardware het beste past bij jouw situatie. Heb je een VoIP telefoon nodig op de bouwplaats? Of ben je als front office medewerker op zoek naar uitgebreide opties voor jouw kantoortelefoon? We kunnen alles op maat voor je samenstellen en inkopen. 

Bekijk onze VoIP hardware

Yealink T42U + Yealink WH62 Dual
Onze standaard

De Yealink T42U kantoortelefoon en WH62 dual headset is de ideale combinatie om zorgeloos te bellen. Het bureautoestel kan 12 gesprekken tegelijkertijd openen en biedt, HD geluidskwaliteit en heeft twee USB poorten om uit te breiden met wifi of bluetooth.

Met de bijpassende draadloze headset heb je altijd je handen vrij en kun je makkelijk weglopen van je plek. De HD geluidskwaliteit blijft altijd stabiel en dankzij noise cancelling ben je nergens afgeleid door ruis om je heen. Met één klik op de button van het basisstation open je meteen het logboek van je telefoontoestel en er is geen koppelstuk nodig om verbinding te maken met je toestel. 

Foto van Yealink set t42u wh62
Foto van yealinks sip w53 toestel
Yealink W56H DECT
Lekker flexibel

De Yealink W56H DECT is een draadloze VoIP telefoon die je makkelijk meeneemt. Dit toestel heeft 30 uur gesprekstijd en 400 uur stand-by tijd. Je hebt binnen tot 50 meter bereik en buiten tot 300 meter. Zo neem je de telefoon makkelijk mee in je lunchpauze of naar een meeting die aan de andere kant van kantoor is. Al met al een fijn, licht en gebruiksvriendelijk toestel voor als je veel van je vaste werkplek weg bent. 

Yealink EXP50
Handig voor front office

Met het Yealink EXP50 uitbreidingspanel maak je telefoneren nog makkelijker. Je kunt op dit display je contacten makkelijk weergeven en met één klik gesprekken doorverbinden, sneltoetsen instellen, oproepen doorschakelen of parkeren en natuurlijk gewoon opnemen. Deze uitbreiding is vooral erg handig voor receptionistes en front office medewerkers. 

Foto van Yealink uitbreiding exp50
Foto van Yealink YHS35 Dual Headset
Yealink YHS34 Dual Headset
Altijd goed

De Yealink YHS34 Dual headset is een lichte headset gemaakt voor ieder type Yealink VoIP toestel. Het is een standaard headset die perfect voldoet wanneer je regelmatig belt. Je plugt dit type makkelijk in alle soorten telefoons, dus je kunt makkelijk switchen tussen verschillende VoIP telefoons. De HD geluidskwaliteit zorgt voor een fijne belervaring en je kunt eenvoudig naar music mode schakelen wanneer je muziek wilt luisteren. 

Even bijkletsen?
We adviseren je graag over VoIP hardware
Deze klanten kunnen niet meer zonder
De voordelen van VoIP nummers bij IT Synergy
Ok hand emoji
De beste merken

Zoals Yealink en Jabra

Pakketje emoji
Voorraadbeheer

Wij kunnen altijd uit voorraad leveren

Mobiel emoji
VoIP app

Maak van je mobiel een vast toestel

Collega lachend aan het werk

Teams als VoIP toestel

Bellen zonder traditionele telefoon

Naast traditionele vormen van toestellen, kan jouw Microsoft Teams account ook dienen als VoIP telefoon. Je telefoonabonnement in het cloud platform en een koppeling met Teams maken het dan mogelijk om vanuit deze applicatie te bellen met je zakelijke telefoonnummer. In de desktop en/of mobiele app krijg je dan een toetsenblok om met externen via je zakelijke nummer te bellen. Zo wordt Teams jouw alles-in-één beloplossing, gehost vanuit de telefooncentrale. 

VoIP Mobile

Overal hetzelfde nummer

Op kantoor bel je via een (vast) VoIP toestel. Maar wat doe je als je onderweg bent? Tegenwoordig verwachten afnemers en leads veel meer flexibiliteit in bereikbaarheid. VoIP relaties van IT Synergy kunnen daarom ook via de smartphone gebruik maken van VoIP dienstverlening. Via onze app ben je onderweg gewoon bereikbaar op jouw vaste kantoornummer.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Een VoIP toestel is een vast toestel dat speciaal kan worden aangesloten op de internetlijn. Het toestel is compatibel met alle beschikbare VoIP extensies die je instelt in de online telefooncentrale.

Een normaal telefoontoestel is aangesloten op de vaste telefoonlijn. Een VoIP toestel kan hier niet op aangesloten worden, maar moet op het internet worden aangesloten.

Wanneer je een Microsoft licentie, koppelingslicentie, VoIP account en telefoonnummer hebt, kun je de Microsoft Teams gebruiken als jouw telefoontoestel. Je belt dan met je zakelijke nummer vanuit de Teams app op je smartphone of desktop. 

Je hebt verschillende soorten VoIP toestellen. Je kunt een vaste kantoortelefoon of draadloze kantoortelefoon aanschaffen. Daarbij kun je VoIP toestellen uitbreiden met een uitbreidingspanel voor de receptie om verschillende contacten en gesprekken te reguleren. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen