VoIP toestellen

Om te bellen via VoIP heb je een speciaal toestel nodig, namelijk een toestel die gebruik maakt van een internetverbinding om te telefoneren. Er zijn verschillende keuzes  met betrekking tot modellen en functies.

Wil jij ook digitaal bellen met het juiste toestel?

VoIP toestellen voor telefonie

Bij IT Synergy werken we graag met producten van Yealink. Deze partij is gespecialiseerd in het ontwerpen van hardware gericht op communicatie via het internet en bewijst elk jaar weer waarom zij marktleider zijn.

Wanneer je een VoIP toestel uitkiest, zijn er in de basis twee opties. Een vast toestel of een draadloos DECT toestel

Vast VoIP toestel
Deze VoIP toestellen sluit je direct aan op het internet via de kabel. Vaste VoIP toestellen zijn daarmee een een-op-een vervanging van het traditionele bureautoestel, maar dan met veel meer functies! Wil je meer weten over de functiemogelijkheden van VoIP toestellen? Kijk dan hier!

DECT-toestel
DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunication. Dit zijn VoIP toestellen waarbij de telefoon niet verbonden is via een draad. Het basisstation van de telefoon fungeert bij DECT-telefoons als een soort zendmast. De hoorn maakt hier vervolgens verbinding mee en kan binnen een bepaalde reikwijdte draadloos communiceren. De reikwijdte kan vergroot worden via zogenaamde repeaters of multicell oplossing (meerdere zendmasten). 

 

 

Headsets
Een VoIP omgeving is pas echt compleet wanneer er ook headsets aanwezig zijn. Een headset maakt het mogelijk om ‘handsfree’ te bellen zodat je bijvoorbeeld aantekeningen kunt maken tijdens het telefoneren.

Er zijn headsets in verschillende soorten en maten. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een ‘single-ear’ of ‘both-ear’ headset, met óf zonder kabel. Wat je ook kiest, al onze headsets bieden ruisonderdrukking en uitstekende audio. 

voip toestel nummer

Breed aanbod

Wij kunnen elk VoIP toestel inkopen en gebruiksklaar afleveren. Geen probleem.

Alles in de cloud

Telefonie volledig in de cloud. Overzichtelijk en goedkoop.

Support

De VoIP afdeling van IT Synergy levert allerhande VoIP support!

VoIP telefonie voor mobiel bellen

Op kantoor bel je via een (vast) VoIP toestel. Maar wat doe je als je onderweg bent? Tegenwoordig verwachten afnemers en leads veel meer flexibiliteit in bereikbaarheid. VoIP-klanten van IT Synergy kunnen daarom ook via de smartphone gebruik maken van de VoIP-diensteverlening. Via onze app ben je onderweg gewoon bereikbaar op het vaste kantoornummer.

De voordelen van mobile VoIP bij IT Synergy:

  • ITS icon Oproepen naar de kantoortelefoon ook ontvangen op jouw smartphone
  • ITS icon Bellen met jouw kantoornummer vanaf jouw smartphone
  • ITS icon Ontvang op zowel de smartphone als de vaste telefoon tegelijkertijd oproepen
  • ITS icon Tijdsplanning om zakelijk gesprekken te ontvangen op basis van een werkschema
  • ITS icon Alle VoIP functionaliteiten beschikbaar: doorschakelen, oproep beantwoorden, conferentiegesprekken en wacht functionaliteit

VRAGEN OVER VOIP TOESTELLEN?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het VoIP Toestellen Team

Het VoIP Toestellen Team

voip ebook
voip ebook

Gratis Ebook Over VoIP

Meer weten over VoIP

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor VoIP Telefonie
voip ebook

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig