VoIP Toestellen

bellen via internet

Om te bellen met hosted VoIP heb je een speciaal toestel nodig die dit belprotocol ondersteunt. Deze toestellen maken gebruik van een internetverbinding en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en combinaties. En wil je remote werken? Dan kun je gesprekken makkelijk doorschakelen naar je mobiele telefoon. Zo ben jij altijd bereikbaar op één  zakelijk nummer. 

Voip nummers & toestellen

VoIP telefoon kopen

Yealink voor zakelijke telefonie

IT Synergy is leverancier van A-merken als het gaat om VoIP toestellen, VoIP headsets en VoIP accessoires. Hiervoor werken we veel samen met Yealink, een voorloper als het gaat om VoIP hardware. Wil je een VoIP telefoon kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij onze zakelijke telefoonabonnementen geven we je standaard advies over welke hardware het beste past bij jouw situatie. Heb je een VoIP telefoon nodig op de bouwplaats? Of ben je als front office medewerker op zoek naar uitgebreide opties voor jouw kantoortelefoon? We kunnen alles op maat voor je samenstellen en inkopen. 

Yealink T42U +
Yealink WH62 dual

Goeie combi

De Yealink T42U kantoortelefoon en WH62 dual headset is de ideale combinatie om zorgeloos te bellen. Het bureautoestel kan 12 gesprekken tegelijkertijd openen en biedt, HD geluidskwaliteit en heeft twee USB poorten om uit te breiden met wifi of bluetooth.

Met de bijpassende draadloze headset heb je altijd je handen vrij en kun je makkelijk weglopen van je plek. De HD geluidskwaliteit blijft altijd stabiel en dankzij noise cancelling ben je nergens afgeleid door ruis om je heen. Met één klik op de button van het basisstation open je meteen het logboek van je telefoontoestel en er is geen koppelstuk nodig om verbinding te maken met je toestel. 

Voip Yealink-T42U-WH62

Yealink W56H DECT

LEKKER FLEXIBEL

De Yealink W56H DECT is een draadloze VoIP telefoon die je makkelijk meeneemt. Dit toestel heeft 30 uur gesprekstijd en 400 uur stand-by tijd. Je hebt binnen tot 50 meter bereik en buiten tot 300 meter. Zo neem je de telefoon makkelijk mee in je lunchpauze of naar een meeting die aan de andere kant van kantoor is. Al met al een fijn, licht en gebruiksvriendelijk toestel voor als je veel van je vaste werkplek weg bent. 

Yealink EXP50

HANDIG VOOR FRONT OFFICE

Met het Yealink EXP50 uitbreidingspanel maak je telefoneren nog makkelijker. Je kunt op dit display je contacten makkelijk weergeven en met één klik gesprekken doorverbinden, sneltoetsen instellen, oproepen doorschakelen of parkeren en natuurlijk gewoon opnemen. Deze uitbreiding is vooral erg handig voor receptionistes en front office medewerkers. 

Voip Yealink-exp50

Yealink YHS34 Dual headset

standaard uitrusting, altijd goed

De Yealink YHS34 Dual headset is een lichte headset gemaakt voor ieder type Yealink VoIP toestel. Het is een standaard headset die perfect voldoet wanneer je regelmatig belt. Je plugt dit type makkelijk in alle soorten telefoons, dus je kunt makkelijk switchen tussen verschillende VoIP telefoons. De HD geluidskwaliteit zorgt voor een fijne belervaring en je kunt eenvoudig naar music mode schakelen wanneer je muziek wilt luisteren. 

VOIP Yealink-YHS34-dual-headset
WE NEMEN ALTIJD OP

Teams als VoIP toestel

Bellen zonder traditionele telefoon

Naast traditionele vormen van toestellen, kan jouw Microsoft Teams account ook dienen als VoIP telefoon. Je telefoonabonnement in het cloud platform en een koppeling met Teams maken het dan mogelijk om vanuit deze applicatie te bellen met je zakelijke telefoonnummer. In de desktop en/of mobiele app krijg je dan een toetsenblok om met externen via je zakelijke nummer te bellen. Zo wordt Teams jouw alles-in-één beloplossing, gehost vanuit de telefooncentrale. 

VoIP Mobile

Overal hetzelfde nummer

Op kantoor bel je via een (vast) VoIP toestel. Maar wat doe je als je onderweg bent? Tegenwoordig verwachten afnemers en leads veel meer flexibiliteit in bereikbaarheid. VoIP relaties van IT Synergy kunnen daarom ook via de smartphone gebruik maken van VoIP dienstverlening. Via onze app ben je onderweg gewoon bereikbaar op jouw vaste kantoornummer.

WE NEMEN ALTIJD OP

BEKIJK ONZE PRODUCTEN

VOOR IEDER WAT WILS
VOIP HOSTED - JOUW CENTRALE

VOIP EN MICROSOFT TEAMS INTEGRATIE

VOIP ZAKELIJK VAST BELLEN

VOIP TELEFOON NUMMERS

VOIP zakelijk mobiel bellen

VRAGEN?

Plan hieronder een afspraak in, of stel je vraag! We helpen je graag verder.

MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF stel een vraag

Wil je meer weten over onze zakelijke VoIP oplossingen? We bespreken het graag onder genot van een kopje koffie! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Een VoIP toestel is een vast toestel dat speciaal kan worden aangesloten op de internetlijn. Het toestel is compatibel met alle beschikbare VoIP extensies die je instelt in de online telefooncentrale.

Een normaal telefoontoestel is aangesloten op de vaste telefoonlijn. Een VoIP toestel kan hier niet op aangesloten worden, maar moet op het internet worden aangesloten.

Wanneer je een Microsoft licentie, koppelingslicentie, VoIP account en telefoonnummer hebt, kun je de Microsoft Teams gebruiken als jouw telefoontoestel. Je belt dan met je zakelijke nummer vanuit de Teams app op je smartphone of desktop.  

Je hebt verschillende soorten VoIP toestellen. Je kunt een vaste kantoortelefoon of draadloze kantoortelefoon aanschaffen. Daarbij kun je VoIP toestellen uitbreiden met een uitbreidingspanel voor de receptie om verschillende contacten en gesprekken te reguleren. 

Scroll naar boven