VoIP telefoonnummer

Met VoIP bel je volledig via het internet. Wel heb je nog steeds een telefoonnummer nodig. IT Synergy heeft een groot assortiment aan telefoonnummers. We adviseren je graag over de verschillende opties, eventueel in combinatie met het juiste VoIP toestel.

Ralph mobiel aan het bellen via voip op kantoor
VoIP infographic nummers toestellen

VoIP nummer aanvragen voor jouw (MKB) bedrijf

Geniet van eindeloze mogelijkheden

Wanneer je voor IT Synergy als VoIP dienstverlener kiest, zijn er verschillende opties rondom een VoIP telefoonnummer. We kunnen ervoor zorgen dat je jouw huidige nummer behoudt. Wij zetten deze dan voor je over naar jouw nieuwe online telefooncentrale. Dit heet ook wel ‘porteren’.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuw (VoIP) nummer aan te vragen of om een extra nummer toe te voegen. We leggen je hieronder uit hoe dat werkt!

Alle soorten VoIP nummers op een rij

Nummerhekje emoji

Regionaal nummer

Is het klantenbestand van jouw onderneming vooral actief in jouw regio? Dan is een regionaal nummer de beste keuze. Wij hebben ze allemaal op voorraad. Van Rotterdam (010) tot Maastricht (043).

Wereldbol emoji

Internationaal nummer

Heb je, of open je, een vestiging in het buitenland? Dan is een internationaal VoIP nummer ideaal. Het nummer kan namelijk bij een Nederlandse aanbieder ondergebracht worden, terwijl bellende gewoon hetzelfde tarief betalen.

Nederlandse vlag emoji

Landelijk nummer (085/088)

Een landelijk nummer is perfect voor ondernemingen die niet regio gebonden willen zijn. Deze nummers zijn immers door het hele land te gebruiken. Locaties zijn dus niet af te leiden uit deze nummers. 

Office emoji

0800- en 0900 nummers

0800- en 0900-nummers zijn de zogeheten servicenummers. Hier kunnen klanten naartoe bellen voor informatie en hulp. Het grote verschil is dat een 0800-nummer gratis is voor de beller en een 0900-nummer brengt gesprekskosten in rekening. Het hangt er maar net vanaf hoe jij dit het liefste inricht.

Selfie emoji

Mobiele nummers

Dit spreekt voor zich. Elke mobiele gebruiker kan zijn huidige zakelijke 06-nummer meenemen. Ook dit kunnen we direct porteren naar de nieuwe cloud centrale.Heb je extra mobiele nummers nodig? Deze leveren we ook met bijpassend abonnement en toestel indien gewenst!

User hand opsteken emoji

Vragen? Neem contact op

Weet je niet welk nummer het beste past bij jouw telefonie omgeving? Plan dan een afspraak in, of stel een vraag! We helpen je graag verder met een passende keuze.

De voordelen van VoIP nummers bij IT Synergy
Wereldbol emoji
Alle netnummers

Regionaal, internationaal en landelijk

Nummerhekje emoji
Oplages van 1,10 en 100

Op al onze nummers

Telefoonhoorn emoji
Nummerbehoud

We nemen ook huidige nummers over

Collega's werken achter een bureau op kantoor
Even bijkletsen?
Wij helpen je met telefoonnummers
Deze klanten kunnen niet meer zonder

Nummerbehoud met VoIP

Gewoon je eigen nummer

Natuurlijk wil je jouw zakelijke telefoonnummer meenemen wanneer je overstapt naar VoIP. Wij zorgen ervoor dat je jouw huidige nummer behoudt. En niet alleen het hoofdnummer. Elk telefoonnummer dat bekend is binnen jouw organisatie kunnen we overzetten naar ons VoIP platform. 

Het overplaatsen van een nummer heet ook wel ‘porteren’ en is een veelgebruikte techniek in de telecom wereld.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een nieuw VoIP nummer aan te vragen of om een extra nummer toe te voegen. Laat het ons weten en we breiden graag jouw telefonie netwerk uit met extra regionale-, internationale-, service- én 06-nummers.

Wij zijn dol op feedback
Deze gebruikers houden al van IT

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Bekijk hieronder de ervaring van onze gebruikers.

Veelgestelde vragen

Voor veel mensen is ICT abracadabra, dus wij maken het zo makkelijk mogelijk. Staat je vraag of antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

088-nummers zijn aantrekkelijk voor de wat grotere ondernemingen. Dat komt doordat deze nummers enkel afgenomen kunnen worden in partijen van 100. 085-nummers zijn meer geschikt voor kleinere ondernemingen. De functionaliteiten zijn hetzelfde, maar je kunt deze nummers afnemen per 1 of 10.

Dit kan zeker. Je kunt ervoor kiezen om je oude nummer te behouden of om een nieuw telefoonnummer aan te vragen. 

0800- en 0900-nummers zijn beide service nummers. Hier kunnen klantrelaties naartoe bellen voor vragen of als ze hulp nodig hebben. Een 0800-nummer is gratis en een 0900-nummer kost geld voor de beller.  

Wanneer je meer dan één nummer nodig hebt kan het handig zijn om oplages te kopen. Vooral wanneer je opzoek bent naar opvolgende telefoonnummers. Wij bieden nummer pakketten aan in oplages van 1, 10 en 100. 

Laat hier je nummer achter
We bellen je zo snel mogelijk terug!
Laat een bericht achter!
We beantwoorden je vraag binnen 1 werkdag
Plan vrijblijvend een afspraak in
en kom in contact met Koen