Voip telefoonnummer

Bellen zonder telefoonnummer gaat natuurlijk niet. Zelfs niet met VoIP. IT Synergy heeft een groot assortiment aan nummers en kan je adviseren over de verschillende opties.
Wil jij ook je eigen IP (telefoon)nummer?

VoIP nummer aanvragen voor jouw (mkb) bedrijf

Kies je ervoor om IT Synergy in te schakelen als VoIP partner? Dan valt er wat te kiezen. Ten eerste kun je ervoor kiezen om je huidige nummer te behouden. Wij zetten het vervolgens voor je over naar de online omgeving. Dit heet ook wel ‘porteren’.

Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw nummer te nemen of een extra nummer aan te vragen. Maar welk nummer wil je dan?

Internationaal nummer
Heb je, of open je, een vestiging in het buitenland? Dan is een internationaal VoIP nummer ideaal. Het nummer kan namelijk bij een Nederlandse aanbieder ondergebracht worden. Toch betalen bellende klanten het lokale tarief.

Regionaal nummer
Is het klantenbestand van jouw onderneming vooral actief in jouw regio? Dan is een regionaal nummer de beste keuze. Wij hebben ze allemaal op voorraad. 

Landelijk nummer (085 of 088)
Een landelijk nummer is perfect voor ondernemingen die niet regio gebonden willen zijn. Deze nummers zijn immers door het hele land te gebruiken. Locaties zijn dus niet af te leiden uit deze nummers.

088-nummers zijn aantrekkelijk voor de wat grotere ondernemingen. Dat komt omdat deze nummers enkel afgenomen kunnen worden in partijen van 100.

085-nummers zijn meer geschikt voor de kleinere ondernemingen. De functionaliteiten zijn hetzelfde. Echter kan je hier nummers afnemen per 1 of 10.

0800 & 0900-nummers
Dit zijn de zogeheten servicenummers. Hier kunnen klanten naartoe bellen voor informatie en hulp. Het grote verschil tussen de twee is dat een 0800 gratis is voor de beller en een 0900 gesprekskosten verrekend.

voip telefoonnummer mobiel

Voordelig

VoIP is kostenefficiënt en goedkoper dan de vaste lijn!

Groot en klein

Voor elk soort onderneming een oplossing.

Overstappen

Snelle en volledige overstap naar ons VoIP platform.

voip ebook
voip ebook

Gratis E-book over VoIP

Meer weten over VoIP

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

VoIP oplossing voor elk soort onderneming

De mogelijkheden binnen VoIP zijn echt eindeloos. Voor elke onderneming is er een passend pakket en implementatieplan. Geen bedrijf is te groot of te klein voor een overstap naar VoIP. IT Synergy helpt je er graag bij.

 

 

  • ITS icon ZZP - Altijd bereikbaar. Privé en zakkelijk bellen eenvoudig scheiden.
  • ITS icon MKB - Oplossingen die met je meebewegen. Geen lange contracten. Elke maand aanpasbaar.
  • ITS icon Multinational - Op brede schaal VoIP implementeren. We bereiden alles voor. Geruisloze overstap.

Stel jouw telefonie samen

Kies je aantal gebruikers, telefoonnummers en toestellen

VRAGEN OVER VOIP TELEFOONNUMMER?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 930 of stuur een berichtje naar sales@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar op zoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het VoIP Telefoonnummer Team

Het VoIP Telefoonnummer Team

Scroll naar top
50%
Je bent er bijna!
Vind een aantal tips voor VoIP Telefonie
voip ebook

🔒 Je gegevens zijn 100% veilig

Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999