HOSTED VOIP

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

Hosted VoIP is een andere benaming voor de online telefooncentrale. Wanneer je gebruikmaakt van hosted telefonie heb je geen traditionele telefooncentrale meer nodig in je pand. De gehele telefonie omgeving zit namelijk in de cloud.

Voip hosting

Hosted voip telefonie vanuit de cloud

De hosted VoIP centrale is het kloppend hart van jouw telefonie omgeving. Doordat deze centrale volledig in de cloud zit, heb je geen fysiek onderhoud meer nodig. Wij garanderen een optimale beschikbaarheid, omdat de centrales redundant draaien in verschillende datacenters.

DIT KAN JOUW HOSTED VOIP CENTRALE

Wanneer je inlogt in jouw persoonlijke cloud centrale, heb je toegang tot alle functionaliteiten die ons hosted telefonieplatform te bieden heeft. In één overzicht kun je gebruikers en belplannen bekijken, maar ook mobiele GB’s monitoren én extra functies instellen, zoals wachtmuziek, doorschakelingen en gespreksopnames.

ENKELE FUNCTIES VAN JOUW CENTRALE
ALLES WAT JE NODIG HEBT
🦥
Wachtrijen
📶
TWINNING
🎵
WACHTMUZIEK
👂
GESPREKSOPNAME
⏭️
DOORSCHAKELEN
🌶️
HOT DESKING
🔓
IN- EN UITLOGGEN
☎️
KEUZEMENUS
🕕
OPENINGSTIJDEN
🤙
GROEPSVOICEMAIL
👀
HOLD CALL
📱
MOBIEL KOPPELING

Bellen via een hosted VoIP telefooncentrale bij jouw VoIP provider

Alles onder één dak

De telefooncentrale zit dus in de cloud, maar wat betekent dat dan? In tegenstelling tot traditionele telefonie maak je met VoIP hosting gebruik van het internet om gesprekken tot stand te brengen. Die oude en onbetrouwbare ADSL-lijn kan dus de prullenbak in. Om cloud telefonie te implementeren, heb je de volgende zaken nodig:

De kans is groot dat je al beschikt over een telefoonnummer en een internetverbinding. Daarmee ben je al op de helft. Het aanschaffen van een VoIP account en een VoIP toestel kan via IT Synergy. Wij hebben jaren ervaring in het beheren van VoIP omgevingen voor (MKB) bedrijven in diverse branches.

WE NEMEN ALTIJD OP
DE BESTE SERVICEDESK
Om jou met VoIP te ondersteunen

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Lees hieronder in de live klanttevredenheidsmeting hoe gebruikers over onze dagelijkse supportdiensten denken. 

Support voor jouw online telefonie centrale

Om VoIP goed te implementeren, ondersteunen we je met de aansluiting en verzorgen wij doorlopend VoIP totaalbeheer. Met VoIP zijn er oneindig veel mogelijkheden om zakelijke telefonie persoonlijk in te richten. Wij helpen je hierbij, zodat jij altijd bereikbaar bent zoals jij het wil. Zo kun je gebruikmaken van keuzemenu’s, wachtmuziek, wachtrijen, doorschakeling, hot desking, conferentieruimtes, receptionistemodules en nog veel meer. Onze VoIP experts staan klaar om jouw VoIP hosting in te richten en aan te passen als dat nodig is.

WE NEMEN ALTIJD OP
BEKIJK ONZE PRODUCTEN
VOOR IEDER WAT WILS

VOIP zakelijk mobiel bellen

VOIP
TOESTELLEN

VOIP ZAKELIJK VAST BELLEN

VOIP TELEFOON NUMMERS

VOIP EN MICROSOFT TEAMS INTEGRATIE

VRAGEN?

Plan hieronder een afspraak in, of stel je vraag! We helpen je graag verder.

MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF stel een vraag

Wil je meer weten over onze zakelijke VoIP oplossingen? We bespreken het graag onder genot van een kopje koffie! 

VEELGESTELDE VRAGEN

Hosted VoIP is jouw digitale telefooncentrale. Vanuit dit platform wordt jouw gehele belplan ingericht. Onze experts helpen je graag met het opzetten en onderhouden hiervan.

Wij controleren of jouw netwerkverbinding genoeg capaciteit heeft om VoIP te hosten. Dit zit inbegrepen bij de totale inventarisatie.

Zeker. Ook alle mobiele gebruikers kunnen opgenomen worden in jouw Hosted VoIP platform. Zo kunnen ook de 06-nummers meegenomen worden in het belplan en kunnen ze gebruik maken van de diverse extensies. 

Wanneer je overstapt naar Hosted VoIP kan jouw gehele telefonie omgeving sneller en gebruiksvriendelijker gemaakt worden met talloze extensies. Enkele populaire extensies zijn: Wachtrijen, keuzemenu’s, doorschakelen, vast- & mobiel koppeling en openingstijden. Er is nog veel meer mogelijk dus we gaan graag in gesprek over jouw behoeften.

Scroll naar top