Voip telefonie

VoIP is de afkorting voor Voice over Internet Protocol; dit staat voor bellen via het internet. VoIP kan zeer interessant zijn voor jouw onderneming. Waarom? Dat lees je hieronder:

VoIP Diensten

VoIP is de ideale oplossing voor zakelijke telefonie. Of het nu gaat om een grote MKB organisatie of een startende ZZP-er, er is altijd een oplossing op maat.

Hosted VoIP

Alles over Hosted VoIP van IT Synergy.

VoIP Telefonie

Alles wat je wil weten over telefoneren via VoIP.

VoIP Toestellen

Alle informatie over de benodigde hardware om VoIP telefonie mogelijk te maken.

VoIP telefonie als zakelijke oplossing voor jouw (MKB) bedrijf

VoIP is een van de snelst groeiende dienstverleningen binnen de digitale sector en dat is niet zonder reden. Omdat je belt via het internet ben je met een VoIP-oplossing maximaal flexibel. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Dat betekent dat je overal gebruik kunt maken van je zakelijke telefoonnummer. Natuurlijk op kantoor maar ook thuis, in een koffietentje of op de Bahama’s. Je (vaste) telefoonnummer beweegt lekker met je mee. 

Dat VoIP zorgt voor flexibiliteit is duidelijk, maar hoe zit het met de kosten? VoIP is goedkoper dan bellen via de vaste lijn of bellen via mobiel. Ja, ook op mobile devices kan VoIP geïnstalleerd worden. Wil je maandelijks up- of downscalen van gebruik? Geen enkel probleem, VoIP maakt het mogelijk!

Als klap op de vuurpijl geeft VoIP bellen een hogere gesprekskwaliteit dan regulier bellen. Geen ruis meer op de lijn of wegvallende gesprekken. VoIP is 100% betrouwbaar.

VoIP beheer en service abonnement voor zakelijk IP bellen

Wil je graag over naar VoIP maar weet je niet hoe? Een goede telefonie partner kan uitkomst bieden. IT Synergy is een expert op het gebied van VoIP en heeft veel ervaring met overzetten naar- en beheren van deze telefonie omgeving. 

Ons VoIP beheer en service abonnement maakt zorgeloos telefonie gebruik mogelijk. Een geruisloze overstap naar het VoIP-platform met alle gewenste functionaliteiten is onze specialiteit.  Wanneer je zakelijk VoIP bij IT Synergy afneemt kun je er op vertrouwen dat functies als: keuzemenu, music on hold, wachtrijen, click2dial en hotdesking naar de behoefte binnen jouw organisatie zijn afgestemd. En dat allemaal binnen één service abonnement!

Voip telefoonnummer toestel

VRAGEN OVER VOIP TELEFONIE?

Onze specialisten staan direct voor je klaar. We zijn altijd te bereiken via 010 30 31 999 of stuur een berichtje naar info@itsynergy.nl

Weet je al waar je naar opzoek bent? Via een offerteaanvraag kun je ons je IT-behoefte laten weten. Wij nemen snel contact op met een passend aanbod.

Ben je er nog niet helemaal over uit? Plan dan direct een brainstormsessie in met een van onze specialisten. Zij praten over niets liever dan IT. 

Het VoIP Telefonie Team

Het VoIP Telefonie Team

Scroll naar top