VOIP TELEFONIE

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR

VoIP telefonie is dé oplossing voor zakelijke telefonie. Het is namelijk bellen via het internet, waarbij je vaste én mobiele telefonie gewoon op één centrale plek wordt geregeld.

Je kunt mobiel bellen via het vaste nummer, Microsoft Teams als toestel gebruiken én je mobiele databundel onderbrengen in één grote bedrijfsbundel, waar iedereen gebruik van kan maken. Dit alles wordt geregeld vanuit je eigen telefooncentrale in de cloud.

VoIP telefonie als zakelijke oplossing voor jouw (MKB) bedrijf

Ondernemingen stappen steeds vaker over naar VoIP als zakelijke telefonieoplossing. VoIP staat voor Voice over IP en betekent simpelweg bellen via het internet. Deze moderne telefonieoplossing is perfect voor bedrijven die zoeken naar een totaalpakket voor zakelijke telefonie.

Zo werkt onze dienstencirkel!
Voip totaal
De totale VoIP oplossing

Zakelijke telefonie van IT Synergy bestaat uit drie elementen; het product (hardware en software), hosting in de telefooncentrale en onze beheer- en supportdiensten. Zo draait onze volledige telefoniedienst volledig om de eindgebruiker heen.

Het kernproduct is waar gebruikers dagelijks mee in aanraking komen. Dit gaat om vaste en mobiele telefonie, bellen via Teams en de telefoonnummers en toestellen. Al deze zaken worden gehost in onze telefooncentrale in de cloud. Hieromheen verzorgen wij VoIP beheer, zodat alles op de achtergrond goed blijft werken en veilig is. We supporten eindgebruikers bij vragen, trainen gebruikers in hoe VoIP werkt en werken in projectvorm aan optimalisatie van jouw telefonieoplossing.

Voip oplossing binnenste ringen
Het kernproduct

De kernproducten in het midden van de cirkel staan voor de hard- en software die nodig zijn om gebruik te maken van een VoIP oplossing. Het gaat hierbij om een vaste telefoon of smartphone met abonnement en bijbehorende zakelijke telefoonnummers. Denk daarnaast ook aan innovatieve extensies op traditionele zakelijke telefonie, zoals ‘Bellen met Teams’.

Voip hosting
Hosting via de Telefooncentrale

Vanuit dit centrale punt worden de belproducten beheerd en gemonitord. Hier staan alle belplannen, doorschakelopties, gebruikers en licenties geregistreerd. Het is het hart van jouw VoIP omgeving.

Voip oplossing ringen
De dienstverlening

De buitenste ring staat voor onze diensten. VoIP beheer is het menselijke aspect van onze services. Wij zetten namelijk de VoIP telefooncentrale voor je op en houden hem nauwlettend in de gaten. Daarnaast is onze servicedesk altijd bereikbaar voor problemen en eventuele aanpassingen aan het telefonieplatform.

Wat heb je nodig?

VOIP BEHEER VIA JOUW VOIP PROVIDER

Wanneer je kiest voor cloud telefonie via VoIP, heb je direct toegang tot de nieuwste technieken binnen de telecomwereld. Het is een ideale zakelijke telefonie oplossing  wanneer je op zoek bent naar flexibiliteit, betrouwbaarheid en schaalbaarheid.

VoIP is geschikt voor vaste én mobiele telefonie. Deze oplossing is cloud-based, dus er vinden steeds nieuwe ontwikkelingen plaats. Zo maak je momenteel ook gebruik van een VoIP app om vast te bellen vanaf je mobiele telefoon en kun je kiezen voor een Microsoft Teams integratie om gebruikers vanuit één centraal punt te laten communiceren.

Naast de oneindige functies en mogelijkheden die je zelf binnen de online telefooncentrale toevoegt, heeft IT Synergy een team aan experts klaarstaan. Zij helpen je met het inrichten en ondersteunen van jouw hele VoIP telefonie omgeving via persoonlijk VoIP beheer. 

HOSTED VOIP - JOUW CENTRALE

Onze hosted VoIP service verzorgt jouw VoIP centrale in de cloud. Die ouderwetse telefooncentrale is daarmee verleden tijd. Bekijk hier hoe we jouw platform kunnen inrichten.

VOIP EN MICROSOFT TEAMS INTEGRATIE

Bellen via Teams is één van de grootste trends voor zakelijke communicatie. Maar wist je dat je Microsoft Teams ook kunt integreren in je belplan? Zo kun je dus ook externe partijen bellen binnen de Teams omgeving. Gewoon via je eigen zakelijke telefoonnummer.

VOIP ZAKELIJK VAST BELLEN

We bellen nog steeds veel via de vaste lijn en dat kan nu ook via het internet! Bekijk onze zakelijke telefonie abonnementen, welke je met de VoIP app ook op je mobiel integereert. 

VOIP TOESTELLEN

Om te kunnen bellen heb je natuurlijk een telefoon nodig. Een VoIP telefoon is net iets uitgebreider dan je misschien gewend bent. Wij leveren complete en gebruiksklare VoIP toestellen en accessoires, zoals headsets. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de allernieuwste smartphones. 

VOIP ZAKELIJK MOBIEL BELLEN

Je kunt VoIP toepassen binnen de mobiele telefonie omgeving van jouw (MKB) bedrijf. Bekijk hier alle mogelijkheden van onze zakelijke mobiele abonnementen.

VOIP TELEFOON NUMMERS

Jouw unieke telefoonnummer is belangrijk. Daarom kunnen we dat altijd overnemen van je huidige provider. En heb je extra nummers nodig? Wij leveren nationale en internationale nummers in oplagen van 1 tot 100. Dat is overstappen zonder gedoe.

WE NEMEN ALTIJD OP

Zakelijk VoIP telefonie abonnement met eigen telefooncentrale in de cloud

De VoIP telefooncentrale is het hart van jouw zakelijke telefonie omgeving. Hier staan alle gebruikers met het aangewezen VoIP abonnement geregistreerd. Vanuit dit platform kun je precies bepalen hoe collega’s gebruik maken van jouw zakelijke telefonie oplossing. Er zijn abonnementen voor vast en mobiel. Er zijn ook opties voor add-ons, zoals bellen via Teams of onze VoIP app. Bellen met VoIP was nog nooit zo overzichtelijk.

ENKELE FUNCTIES VAN JOUW CENTRALE
ALLES WAT JE NODIG HEBT
🦥
Wachtrijen
📶
TWINNING
🎵
WACHTMUZIEK
👂
GESPREKSOPNAME
⏭️
DOORSCHAKELEN
🌶️
HOT DESKING
🔓
IN- EN UITLOGGEN
☎️
KEUZEMENUS
🕕
OPENINGSTIJDEN
🤙
GROEPSVOICEMAIL
👀
HOLD CALL
📱
MOBIEL KOPPELING
DE BESTE SERVICEDESK
Om jou met VoIP te ondersteunen

Onze servicedesk staat iedere dag voor je klaar om je te helpen wanneer je ergens tegenaan loopt. We denken met je mee en zorgen dat je met een glimlach de telefoon ophangt. Lees hieronder in de live klanttevredenheidsmeting hoe gebruikers over onze dagelijkse supportdiensten denken. 

EXTERN VOIP BELLEN MET MICROSOFT TEAMS

Bellen via Microsoft Teams is de nieuwste innovatie in de telecomwereld. Met deze VoIP oplossing wordt het mogelijk om echt te bellen via Microsoft Teams. Ook naar externen! Deze integratie is een koppeling tussen de VoIP centrale en Teams, waardoor gebruikers alles onder één dak hebben in de Microsoft Teams app.

WE NEMEN ALTIJD OP
MAAK NU EEN AFSPRAAK!
OF stel een vraag

Wil je meer weten over onze zakelijke VoIP oplossingen? We bespreken het graag onder genot van een kopje koffie! 

VEELGESTELDE VRAGEN

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Je kunt via de wifi of het internet vanuit iedere plek bellen met één nummer. 

Je kunt met VoIP ook mobiel bellen. Via een app is het mogelijk om vanaf je mobiel te bellen met je zakelijk nummer.  

VoIP maakt gebruik van het internet, dus je bent niet meer afhankelijk van ‘dure’ telefonie providers. VoIP gebruikers betalen alleen voor het internet en voor de dienstverlening. 

VoIP brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Het is maximaal flexibel, overal bereikbaar en je zit niet vast aan een contract, maar je betaalt naar gebruik. Bovendien is het geschikt voor vaste en mobiele telefonie en het aantal gebruikers is makkelijk aan te passen.  

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl