PROMOTIEVIDEO LATEN maken?

Mooi, je bent aan het juiste adres!

Door het inzetten van een promotievideo kan je effectief en efficiënt het verhaal van jouw product of dienst vertellen. Dat komt omdat het consumeren van een video veel sneller gaat dan bijvoorbeeld een tekst.

Zet jouw bedrijf in de spotlight!

Zet jouw bedrijf, product of dienst op de kaart met een promotievideo

Een promotievideo zet de ‘spotlight’ op een product of dienst binnen jouw portfolio. Je kan hierbij denken aan de lancering van een product maar ook het vastleggen van een evenement. Ons team zorgt ervoor dat het professioneel wordt vastgelegd en verwerkt in een mooie promotievideo. Uiteraard word jij als klant betrokken bij het gehele proces. Geen verassingen aan het eind.

Persoonlijk

Samen met ons team doorloop je het gehele proces. Van creatieve brainstorm tot feedback op het eindproduct.

Budget

Er is veel mogelijk binnen de wereld van video en animatie. Jouw budget is leidend voor het eindproduct!

Werkwijze

Je wordt meegenomen in onze vaste werkwijze. Zo ben je altijd op de hoogte van de voorderingen.

SOORTEN BEDRIJFSFILMS

Social media campagne

Je kent het wel, de korte advertenties in je Instagramfeed of voor een Youtube video. Vaak zijn dit hele korte filmpjes die in een paar seconden proberen jou van genoeg informatie te voorzien om over te gaan tot doorklikken of zelfs een aankoop.

Wij creëren graag een complete campagne voor jouw onderneming. Samen lopen we door onze werkwijze heen en bespreken we het doel van de campagne.

Het eindresultaat is een complete campagne met genoeg content om te delen via de verschillende kanalen. Uiteraard leveren wij alle beelden af in het juiste formaat.

Aftermovie

Een aftermovie is ideaal om na afloop van een evenement contact te houden met bezoekers of deelnemers. Een aftermovie kan door middel van juiste de sfeerbeelden een uitstekend impressie geven van het evenement. Perfect om te delen via bijvoorbeeld sociale media en jouw website.

Naast een samenvatting van een gepasseerd evenement is een aftermovie dus ook het visitekaartje voor aankomende evenementen.

Bij ons is het mogelijk om beelden te laten monteren maar ook om de aftermovie volledig door ons te laten produceren.

Productvideo

Bij een productvideo zoomen we in op een product of dienst. Wij laten de USP’s en kenmerkende eigenschappen van het product goed maar vooral ook onderscheidend en mooi naar voren komen. Op deze manier zorgen we ervoor dat na het kijken van een productvideo de kijker precies weet wat hij krijgt.

Product videos hebben bewezen te leiden tot meer en snellere conversie. Binnen een aantal seconden kunnen alle voordelen doormiddel van bijvoorbeeld animatie al belicht worden. Een product video is dus snel maar ook persoonlijk, de perfecte aanvulling voor iedere website of webshop!

Video op maat

Heb je een video concept bedacht, maar komt deze niet overeen met de hierboven genoemde soorten? Niet getreurd, je kan het zo gek niet bedenken en wij kijken naar de mogelijkheid om dit te realiseren. Laten we samen sparren over jouw idee, in een content brainstorm!

IT SYNERGY BRAND VIDEO

Deze video is gemaakt om te laten zien wie IT Synergy nu eigenlijk is, wat we doen, en hoe we dat aanpakken. Dit allemaal hebben we in een lopend verhaal verwerkt en vervolgens in een modern jasje gegoten. Met een branding video kun je in een enkele minuut uitleggen waar jouw bedrijf voor staat, zo is alles meteen helder voor de klant.

IT SYNERGY TRAINING VIDEO

In deze videoreeks, leren we mensen de basis en fijne kneepjes van alle Microsoft Office 365 programma’s. We maken verschillende tutorials, om vindbaarheid online te vergroten en om de Office 365 ervaring van gebruikers te versoepelen. Deze video’s zijn handig om bepaalde bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zowel intern als extern.

VANDEKAART. BRAND VIDEO

Video’s met animaties erin kunnen erg handig zijn. Zo is het heel makkelijk om informatie te verstrekken en video te verduidelijken, daarom laten we hier een video zien op wat voor manieren het mogelijk is om animatie in je video te gebruiken. Hier proberen we we alle aspecten van animatie te laten zien, maar natuurlijk is het ook mogelijk om iets rustigers in de video te verwerken.

FAQ

Waar moet een productvideo aan voldoen?

Natuurlijk gaat de video om jouw product of dienst. Deze zal dus in het middelpunt van de belangstelling staan. Alle USP’s en andere kenmerken moeten nadrukkelijk naar voren komen. Het komt echter wel eens voor dat jouw product niet enige product op de markt is. Wat dan? Je onderscheid jouw product ook via jouw merkidentiteit. Kleuren, merkwaardes en beloftes kunnen allemaal een rol spelen in een goede productvideo.

Is een productvideo duur?

Nee een product video hoeft helemaal niet duur te zijn, het kan wel. Flink uitpakken met drone shots, acteurs en voice-overs vertegenwoordigd zeker een hogere productiewaarde maar hebben ook een flinke impact op het budget. Een goede productvideo kan voor minder geld ook geschoten worden in een studio met een goede lens en apparatuur.  Het is maar net wat je wilt.

Hoelang duurt het maken van een productvideo?

Het schieten van een productvideo kan in een dag of zelfs middag al gebeurd zijn. Maar voordat het product vastgelegd wordt moet je wel weten hoe je het vast gaat leggen. Welke elementen zijn belangrijk? Waar staat het product voor en welke belofte doet het? Bij IT Synergy rekenen we op een doorlooptijd van ongeveer 2 weken vanaf het eerste contact. Voor volgende maand kan jij dus al een pakkende video hebben!

VRAGEN OVER PROMOTIEVIDEO'S?

Wil jij ook een ‘branding video’ voor jouw onderneming, of heb je toch liever iets compleet anders in gedachten? Vraag dan een content brainstorm aan en samen kijken we naar de mogelijkheden. Plan er vrijblijvend een in en kom met ons sparren over passende content voor jouw onderneming!

Voor vragen staan wij altijd voor je klaar. Je kunt ons altijd bereiken via 010 30 31 930 of stuur een bericht naar sales@itsynergy.nl en we nemen binnen 48 uur contact me je op.

Het Promotievideo Team

Het Promotievideo Team

Content Creator Steven Hakkesteegt
Premiere-pro-timeline

WAAROM JE EEN VIDEO MOET NEMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MENSEN KIJKEN MEER VIDEO DAN OOIT!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Premiere-pro-timeline
Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999