bedrijfsfilm LATEN maken?

Mooi, je bent aan het juiste adres!

Een bedrijfsfilm is de beste manier om (potentiële) klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Want wat is er makkelijker dan het kijken van een video?

Tijdens het maken van een bedrijfsfilm letten we goed op jouw bedrijfscultuur. Wat is je missie? En visie? Waar sta je voor en hoe vier je successen? Zomaar een aantal vragen die ook vastgelegd kunnen worden op beeld. Via een bedrijfsvideo kan een (potentiële) klant zich sneller identificeren met jouw bedrijf.

Een bedrijfsfilm verhoogt jouw merkwaarde!

Breng jouw bedrijf onder de aandacht met een bedrijfsvideo

Met een goede bedrijfsfilm maak je de gewenste eerste indruk. Beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden. Je kunt direct de kijker laten zien wat je doet maar ook waarom je het doet.

Wij zorgen ervoor dat de passie die jouw onderneming heeft voor het vakgebied vertaald wordt naar video. Doormiddel van ons stappenplan ben je bij het gehele creatieve proces betrokken en bepalen we samen de ‘look and feel’ van jouw bedrijfsvideo.

Persoonlijk

Samen met ons team doorloop je het gehele proces. Van creatieve brainstorm tot feedback op het eindproduct.

Budget

Er is veel mogelijk binnen de wereld van video en animatie. Jouw budget is leidend voor het eindproduct!

Flexibel

Ons team is flexibel. Er is ruimte voor eigen inbreng en wordt rekening gehouden met jouw agenda en wensen.

SOORTEN BEDRIJFSFILMS

Interne bedrijfsfilm

Is er een belangrijk project succesvol afgrond? Of staat er een grote verandering voor de deur? Via een interne bedrijfsvideo stel je jouw personeel efficiënt en snel op de hoogte. Een interne bedrijfsvideo is dus echt een video voor het eigen personeel. Dit is een uitstekende manier om succes te vieren en energie te genereren binnen jouw team.

Branded bedrijfsfilm

Een brand bedrijfsvideo is jouw nieuwe online visitekaartje. Sterke beelden al dan niet gecombineerd met een voice-over en muziek zorgen ervoor dat jouw onderneming als merk perfect naar voren komt. Een bedrijfsvideo laat jouw kernwaarden naar voren komen en verteld jouw verhaal op de gewenste toon en stijl en jouw doelgroep.

Wervingsvideo

Op zoek naar geschikt personeel? Met een wervingsvideo onderscheid je jouw onderneming van de concurrenten. Via een video kun je goed de werksfeer en bedrijfscultuur vast leggen. Dit vergroot de kans op het vinden van geschikte kandidaat en werkt tevens ook als promotiemateriaal voor jouw bedrijf. Het is immers een kijke in jouw onderneming. Daarnaast is een wervingsvideo ook zeer goed te delen via sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn

Instructievideo

Een instructievideo is de beste manier om een handeling of training vast te leggen. Het is dan ook bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld groepen of nieuwe werknemers te informeren over een werkwijze of handeling. Of is er een proces wat niet duidelijk is bij de klant? Wij verzorgen een breed scala aan instructie video’s. Van presentatieformat tot point of view. Alles is mogelijk.

Video op maat

Heb je een video concept bedacht, maar komt deze niet overeen met de hierboven genoemde soorten? Niet getreurd, je kan het zo gek niet bedenken en wij kijken naar de mogelijkheid om dit te realiseren. Laten we samen sparren over jouw idee, in een content brainstorm!

PORTFOLIO

IT SYNERGY BRAND VIDEO

Deze video is gemaakt om te laten zien wie IT Synergy nu eigenlijk is, wat we doen, en hoe we dat aanpakken. Dit allemaal hebben we in een lopend verhaal verwerkt en vervolgens in een modern jasje gegoten. Met een branding video kun je in een enkele minuut uitleggen waar jouw bedrijf voor staat, zo is alles meteen helder voor de klant.

IT SYNERGY TRAINING VIDEO

In deze videoreeks, leren we mensen de basis en fijne kneepjes van alle Microsoft Office 365 programma’s. We maken verschillende tutorials, om vindbaarheid online te vergroten en om de Office 365 ervaring van gebruikers te versoepelen. Deze video’s zijn handig om bepaalde bedrijfsprocessen te stroomlijnen, zowel intern als extern.

VANDEKAART. BRAND VIDEO

Video’s met animaties erin kunnen erg handig zijn. Zo is het heel makkelijk om informatie te verstrekken en video te verduidelijken, daarom laten we hier een video zien op wat voor manieren het mogelijk is om animatie in je video te gebruiken. Hier proberen we we alle aspecten van animatie te laten zien, maar natuurlijk is het ook mogelijk om iets rustigers in de video te verwerken.

FAQ

Wat is de ideale lengte voor een bedrijfsfilm?

De ideale lengte voor een bedrijfsfilm is geheel afhankelijk van het doel van de bedrijfsfilm. Komt de bedrijfsfilm op je homepage en youtube? Dan is één minuut ideaal. Zijn de beelden voor een beurs? Dan kan de bedrijfsvideo wel 2 tot 4 minuten zijn. Is het doel een socialmedia-campagne? Dan zijn videos tussen de 5 en 30 seconden het best.

Wat kost een bedrijfsvideo?

De kosten zijn geheel afhankelijk van jouw budget. Wij werken met een vast ‘instap’ tarief. Voor deze prijs krijg je de gehele voorbereiding, één draaidag, een afgewerkte video en verschillende feedback momenten. Bekijk onze werkwijze hier.

Ik heb zelf al een idee, kan dat?

Zeker. Wij kunnen een geheel concept bedenken maar sparren net zo lief over jouw idee. Het toverwoord is: samen. Als team werken we aan een sterk creatief concept en script zodat al jouw wensen verwerkt worden in de bedrijfsvideo.

VRAGEN OVER BEDRIJFSFILMS?

Wil jij ook een ‘branding video’ voor jouw onderneming, of heb je toch liever iets compleet anders in gedachten? Vraag dan een content brainstorm aan en samen kijken we naar de mogelijkheden. Plan er vrijblijvend een in en kom met ons sparren over passende content voor jouw onderneming!

Voor vragen staan wij altijd voor je klaar. Je kunt ons altijd bereiken via 010 30 31 999 of stuur een bericht naar info@itsynergy.nl en we nemen binnen 48 uur contact me je op.

Het Bedrijfsfilm Team

Het Bedrijfsfilm Team

Content Creator Steven Hakkesteegt
Premiere-pro-timeline

WAAROM JE EEN VIDEO MOET NEMEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

MENSEN KIJKEN MEER VIDEO DAN OOIT!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Premiere-pro-timeline
Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999