Een videoproductie is een film of video. Ontwikkeld om de kijker te informeren of te vermaken. Wil je graag een video laten maken over jouw bedrijf of product. Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk alles in huis om jouw videocontent te creëren.

VIDEOPRODUCTIE DIENSTEN

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van verschillende videoproducties. Om de verschillende niches in producties overzichtelijk te houden hebben we twee categorieën geïdentificeerd: De bedrijfsvideo en de promotie video. Nieuwsgierig naar wat voor videocontent wij voor jou kunnen maken? We leggen het helder uit.

Premiere-pro-timeline

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsvideo is jouw digitale visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar één keer. Via een bedrijfsvideo zorg je dat deze indruk onuitwisbaar is.

Promotievideo

Jouw product, evenement of dienst is uniek. Door middel van een promotievideo zorg je ervoor dat de USP's snel en helder in beeld komen.

Ik ben geïnteresseerd in een:

JOUW REIS NAAR EEN TOPVIDEO

BRIEFING

In een eerste gesprek leren we elkaar kennen. Dat kan bij ons op kantoor, bij jullie op locatie of online. We bespreken de behoefte en welke richting jullie op willen met de video.

BRIEFING

CREATIVE CONCEPT

Na de briefing gaan wij aan de slag met de invulling van het creative concept en eerste script. Naar aanleiding van ons eerste gesprek gaan wij te raden hoe we jullie behoefte het best kunnen vertalen naar een video.

Uit onze brainstormsessies zullen één of meerdere concepten naar voren komen die wij geschikt achten. Deze concepten zullen wij invulling geven doormiddel van een moodboard en eerste concept.

Dit creatieve concept koppelen wij vervolgens terug naar jullie voor feedback. Afhankelijk van de feedback gaan wij terug naar de tekentafel en passen we aan/verbeteren we waar nodig.

CREATIVE CONCEPT

STORYBOARD

Wanneer er een GO is gegeven op het creatieve concept starten wij met de invulling van het storyboard. Het storyboard is een complete invulling van de video. Hierbij komen het draaiboek, de shotlist en het script samen. Het storyboard zal de leidraad zijn voor de rest van de productie.

STORYBOARD

LOGISTIEKE PLANNING

Een draaidag vraagt enige logistieke planning. Afhankelijk van de video kunnen wij materiaal, sprekers en locatie met elkaar afstemmen.

LOGISTIEKE PLANNING

PRODUCTIE

De werkelijke draaidag. Op deze dag wordt al het beeldmateriaal voor de video vastgelegd. Wanneer nodig kunnen hier uiteraard ook meerdere dagen voor gebruikt worden.

PRODUCTIE

POST-PRODUCTIE

Tijdens de post-productie wordt al het geschoten beeldmateriaal vertaald naar één geheel. Jullie videoproductie. Afhankelijk van het soort video zullen er verschillende technieken toegepast worden om het eindresultaat naar wens af te leveren.

POST-PRODUCTIE

1e OPLEVERING

Na de post-productie is de video ‘klaar’. Maar een echte aflevering vindt natuurlijk niet plaats zonder een feedbackronde van de opdrachtgever. We horen graag wat je van het resultaat vindt. Heb je of op aanmerkingen? Vertel het ons en we voeren aanpassingen door.

1e OPLEVERING

EINDPRODUCT

Na doorvoering van de feedback is de videoproductie klaar. We leveren hem af in de formaten die je wilt en kunnen ook assisteren bij het plaatsen.

EINDPRODUCT

VRAGEN OVER VIDEOPRODUCTIES?

Wil jij ook een ‘branding video’ voor jouw onderneming, of heb je toch liever iets compleet anders in gedachten? Vraag dan een content brainstorm aan en samen kijken we naar de mogelijkheden. Plan er vrijblijvend een in en kom met ons sparren over passende content voor jouw onderneming!

Voor vragen staan wij altijd voor je klaar. Je kunt ons altijd bereiken via 010 30 31 999 of stuur een bericht naar info@itsynergy.nl en we nemen binnen 48 uur contact me je op.

Het Videoproductie Team

Het Videoproductie Team

Content Creator Steven Hakkesteegt
Scroll naar top
Neem vrijblijvend contact op

Of neem direct contact op met 010 30 31 999