E-BOOK THUISWERKEN

  • Bekijk de voor- en nadelen van thuiswerken
  • Ontdek handige apps die het thuiswerken makkelijker maken
  • 5 tips die jij kunt doen om focus te behouden
  • De beste hardware opties voor jouw thuiswerkplek

HET NIEUWE NORMAAL

Thuiswerken, een begrip dat in 2019 een uitzondering was, wordt tegenwoordig gezien als ‘het nieuwe werken’. Maar wat is het nieuwe werken nu eigenlijk? Wat voor effect heeft het op je productiviteit en motivatie en hoe kan je het jezelf zo makkelijk en stressvrij mogelijk maken?

Door de huidige corona crisis hebben veel mensen geen andere optie dan thuis werken, ze zien dit dus ook als een goede oplossing, alleen merken we wel dat er alsnog wat pijnpunten in het thuiswerk proces aanwezig zijn. Gelukkig zijn er ook heel veel voordelen, we zullen ze hier allemaal bespreken zodat jij hierna weet hoe jij je thuiswerk proces kan stroomlijnen. Download dus nu jouw exemplaar via het formulier hierboven om jouw thuiswerkplek te optimaliseren!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl