RECRUITER ZIPPORA

HAALT DE COOLSTE COLLEGA'S BINNEN

Zippora is Recruiter bij IT Synergy en zoekt dagelijks naar de leukste collega’s om aan ons te binden. Ze haalt energie uit het vinden van (jonge) talenten en wil zichzelf nog verder specialiseren als Corporate Recruiter. 

Koffie? Doe mij maar lekker gemberthee of verse muntthee 🌿

TAKEN ALS CORPORATE RECRUITER

Zippora is tijdens haar studie het Recruitment vak ingerold en was meteen verkocht. Ze heeft inmiddels vijf jaar ervaring en wil zichzelf verder ontwikkelen als leidinggevende en Recruitment expert. 

Zippora vindt het mooie aan haar werk dat ze iedere dag veel verschillende mensen leert kennen. De uitdaging is dan om de juiste matches voor IT Synergy ertussenuit te pikken. Daarnaast vindt ze het tof dat haar dagen iedere dag anders zijn en dat ze bij veel verschillende fases is betrokken. Zo werkt ze onder andere mee aan het sollicitatietraject, de onboarding van nieuwe collega’s, het inwerktraject en employer branding. 

BOKSEN, KOKEN EN DANSEN IN HET WEEKEND

In haar vrije tijd zorgt Zippora er wel voor dat ze haar agenda lekker volplant. Ze houdt van gezelligheid en is vaak met vrienden. Met lekker uit eten, een avondje voor mensen koken, een drankje doen of dansen op een festival maak je haar het meest gelukkig. 

Daarnaast ontbreekt sportiviteit niet in het weekend. Zippora is een fanatieke kickbokser en heeft wekelijks personal training om lekker fit te blijven. 

Fun fact: Zippora is altijd vrolijk. Je komt haar altijd met een glimlach tegen op kantoor 😁☀️

Scroll naar boven