OVER WENDY

Wendy is vCIO & Teamlead IT Support a.i. bij IT Synergy en heeft al ruim twintig jaar ervaring in de ICT sector. Ze is begonnen bij de technische dienst en heeft daarna allerlei functies bekleed, van servicedesk medewerker tot systeembeheerder en van programmeur tot teamlead.

Koffie? Graag, doe maar zwart. En op z’n tijd een lekkere cappuccino. 

De werkweek van Wendy

Met haar berg aan ervaring weet Wendy van al het reilen en zeilen binnen ICT. Met haar brede kennis werkt ze vol passie als ICT manager bij verschillende klantrelaties op locatie. Ze zorgt dat alles omtrent hun ICT omgeving van begin tot eind op rolletjes loopt en dat er een duurzame ICT strategie wordt gehanteerd. De belangen van klanten staan bij Wendy altijd op nummer 1. Ze weet precies hoe ze processen op maat kan optimaliseren en wat hier technisch voor nodig is.

Naast vCIO heeft Wendy tijdelijk de rol van Teamlead IT Support op zich genomen. Binnen dit team leidt ze de verbetering van operationele processen en het professionaliseren van de servicedesk. 

Wendy is een echte aanpakker. Om zichzelf constant scherp te houden en te blijven leren, volgt ze naast haar werkzaamheden ook nog eens de bachelor Business & IT Management.

Wendy in het weekend

Naast haar werk en studie houdt Wendy enorm van sporten. Ze heeft tien jaar lang op professioneel niveau gewielrend en fietst nu nog graag voor haar plezier. Wanneer ze niet op een fiets zit, is ze daarnaast wel te vinden in de sportschool.

Om te relaxen kijkt Wendy graag een film of gaat ze lekker met vriendinnen uit eten. Wendy is namelijk een echte foodie, dus voor heerlijke tips kun je zeker bij haar terecht!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl