Jeremy Tuinenburg

VOIP PROJECT ENGINEER

OVER JEREMY

Jeremy is VoIP Project Engineer bij IT Synergy. Met zijn kennis van online telefonieoplossingen verzorgt hij het gehele proces rondom telefonie, van installatie tot het beheer van VoIP infrastructuren.

Koffie? Lekker, met melk & suiker en een koekje graag! 

De werkweek van Jeremy 

Als echte VoIP specialist is Jeremy verantwoordelijk voor de VoIP infrastructuur van IT Synergy en onze klantrelaties. Hij ontwerpt VoIP omgevingen en zorgt dat deze overal goed worden aangesloten. Met zijn kennis van telefonieoplossingen lost hij daarnaast technische problemen op en bekijkt hij altijd mogelijke kansen binnen VoIP. Zo werkt hij constant aan innovatieve oplossingen om jouw VoIP omgeving te voorzien van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Jeremy heeft uitgebreide ervaring in de ICT. Hij heeft als voormalig System Engineer brede kennis van verschillende systemen, stond als servicedesk topper verschillende klanten bij om ICT problemen op te lossen en heeft inkoop van hardware en software verzorgd. Daarna is hij zich gaan specialiseren in VoIP oplossingen. Een echte alleskunner dus!

Het weekend van Jeremy 

Naast zijn werk heeft Jeremy een hoop hobby’s. Zo is hij KNVB scheidsrechter tot aan de reserve hoofdklasse en heeft hij de ambitie om op nog hogere niveaus te mogen fluiten. Daarnaast voetbalt hij zelf als linksback in de selectie van VV Abbenbroek en zit hij daar ook in het Algemeen Bestuur.

Buiten de voetbal wandelt hij graag met zijn hond Juliete en kun je hem langs de zee vinden om te strandvissen. En oja, hij speelt ook nog een akoestische gitaar en is basgitaar aan het leren spelen. Genoeg te doen in het weekend dus!  

Scroll naar top