OVER THIJS

Thijs is algemeen directeur van IT Synergy. Dat is algemeen bekend. Koffie? Ja lekker. Zwart.

THIJS ZIJN WERKWEEK

Als algemeen directeur bekleedt Thijs een breed takenpakket. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van het sales- en marketingteam. Ook bewaakt hij de naleving van de IT Synergy strategie, houdt hij een oogje in het zeil bij de werkzaamheden van collega’s en zorgt hij ervoor dat de medewerkers niets tekortkomen op kantoor.

‘Hocus pocus keep the focus’.

Het is wel lekker als je naast al je managing activiteiten ook operationeel actief kunt zijn. Thijs is dan ook de aangewezen persoon voor de new business van IT Synergy. Hij verzorgt dit proces volledig. Om de agenda compleet te maken stapt Thijs ook regelmatig binnen bij het development team. Hier bespreekt hij dan de laatste ontwikkelingen, geeft feedback op plannen of deelt gewoon even wat tips uit.

Als algemeen directeur heb je veel om trots op te zijn. Thijs had zijn vinger in de pap bij een groot aantal projecten. Zo lanceerden we een app compleet met smoelenboek, trainingen en IT-handleidingen voor een van onze klanten, doneerden we 50 pc’s aan een stichting om te helpen in tijden van Covid-19, bouwden we een nieuwe website én implementeerden we TruMethods in ons ERP-pakket (ConnectWise).

THIJS IN HET WEEKEND

Als het kan plant Thijs zijn weekenden net zo vol als zijn werkweken. Er is wel één constante factor in deze; lekker uit eten gaan. Thijs is regelmatig te vinden in de verschillende horeca-etablissementen van Rotterdam en (ver) daarbuiten.

Daarnaast plannen Thijs en zijn beste maat elke week een activiteit in. Dit kan van alles zijn; roeien, wandklimmen of uit eten in een nieuw restaurant. De uitdaging is om elke week weer iets nieuws en verrassends te ondernemen.

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl