OVER STEVEN

Als video marketeer houdt Steven zich bezig met al het beeldmateriaal voor IT Synergy en onze klanten. Interviews, promotie video’s, reclames en productfoto’s. Alles komt aan bod en alles is mogelijk.

Koffie? Graag, gewoon zwart.

Steven zijn werkweek

Onze Steven, niet te verwarren met die andere Oscar winnende filmmaker die dezelfde naam draagt, werkt veelal op projectbasis. Intern en extern. Tijdens deze opdrachten vervult hij de rol van regisseur, cameraman en editor.

Tijdens een van zijn laatste projecten was Steven verantwoordelijk voor de gehele creatieve invulling omtrent een grote Facebook en LinkedIn campagne voor een van onze klanten. Binnen het vooraf opgestelde budget moest originele content gecreëerd worden die zou aanzetten tot doorklikken. Door te kijken naar de huisstijl en de USP’s van het product wist Steven pakkend beeldmateriaal te schieten in de vorm van foto en video. Super geschikt voor de verschillende sociale platformen!

Als er even niet gefilmd hoeft te worden denkt Steven graag mee over design en visual invulling van bijvoorbeeld een website of white paper.

Steven in het weekend

In het weekend slaat Steven graag een balletje op de hockeyvelden. Ook is hij een liefhebber van speciaal bier en struint hij met z’n vrienden de kroegen af op zoek naar de nieuwste hop ontwikkelingen. Op dit moment beveelt hij de New England IPA aan.

Verder draait hij graag plaatjes op kleine feestjes en bemoeit hij zich met verschillende evenementen in Rotterdam.

Scroll naar boven