Sibren van der Woerdt

JUNIOR BUSINESS CONSULTANT

OVER SIBREN

Sibren studeert Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam en loopt op het moment stage binnen het team Professional Services. Hier focust hij zich voornamelijk op het standaardiseren van processen.

Koffie? Lekker, doe maar zwart!

Sibren zijn werkweek

Sibren doet een fulltime stage en hoopt zo veel mogelijk ervaring op te kunnen doen binnen IT Synergy. Hij ondersteunt bij verschillende projecten en gaat werken aan interne en externe processen. Hij gaat deze o.a. automatiseren en optimaliseren.

Naast zijn werk binnen team Professional Services zal Sibren af en toe ook het support team ondersteunen. Op deze manier kan hij zijn expertise uitbreiden en klantrelaties op verschillende vlakken ondersteunen. 

Sibren in het weekend

In zijn vrije tijd zit Sibren niet graag stil. Op zaterdag begeleid hij de welpentak van zijn plaatselijke scoutingvereniging en hij doet daarnaast aan judo.

Het liefst speelt hij in het weekend toffe spelletjes met vrienden, of het nu digitaal is of gewoon lekker een bordspel. Zijn favoriete bordspel is Twilight Imperium en duurt meer dan 8 uur. Als je de ins & outs wilt weten, kun je hem gerust eens een tactische vraag stellen!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl