OVER SARA

Sara is HR stagiaire en werkt volop mee aan het wervingsproces binnen IT Synergy. Ze haalt energie uit het helpen van mensen om haar heen en ondersteunt HR met verschillende nieuwe projecten.

 Koffie? Lekker, latte macchiato met suiker of karamelsiroop! 

De werkweek van Sara

Sara doet een Associate degree Management aan Hogeschool Rotterdam en wil hierna waarschijnlijk de HR-kant op. Ze houdt enorm van mensen helpen en zorgt graag dat iedereen plezier heeft in wat ze doen. Binnen het HR team zit zij dus goed op haar plek.

Sara neemt graag het initiatief en is een echte aanpakker. Tijdens haar stageperiode ondersteunt ze dan ook bij verschillende projecten.  Ze is begonnen met de inrichting van werving, waarbij ze veel werkt met Recruitee. Binnen dit systeem gaat ze processen verbeteren en zorgen dat  nieuwe collega’s op een fijne manier binnenkomen bij IT Synergy. Hierna gaat ze werken aan tevredenheid binnen de organisatie. Genoeg toffe dingen die eraan komen dus!

Sara in het weekend

In haar vrije tijd houdt Sara erg van reizen. De volgende bestemmingen op haar bucketlist zijn IJsland, San Francisco en Koh Chang. Koh chang is één van de grootste eilanden van Thailand en betekent ‘olifanteneiland’. Het lievelingsdier van Sara is een olifant, dus dit prachtige eiland moet ze een keer gezien hebben!

Als ze niet op reis is, kun je Sara vinden op een festival of op gezellige feestjes. Ze houdt namelijk enorm van dansen en gezelligheid, dus je kunt haar vaak op de dansvloer vinden. Wanneer je nog tips wil over leuke festivals, stuur haar dan eens een berichtje!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl