Thijs Mos

Thijs is algemeen directeur van IT Synergy. Dat is algemeen bekend.

Koffie? Ja lekker. Zwart.

Thijs zijn werkweek

Als algemeen directeur bekleed Thijs een breed takenpakket. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van het sales- en marketingteam. Ook bewaakt hij de naleving van de IT Synergy strategie, houdt hij een oogje in het zeil bij de werkzaamheden van collega’s en zorgt hij ervoor dat de medewerkers niets tekortkomen op kantoor.

‘Hocus pocus keep the focus’.

Het is wel lekker als je naast al je managing activiteiten ook operationeel actief kunt zijn. Thijs is dan ook de aangewezen persoon voor de new business van IT Synergy. Hij verzorgt dit proces volledig.

Om de agenda compleet te maken stapt Thijs ook regelmatig binnen bij het development team. Hier bespreekt hij dan de laatste ontwikkelingen, geeft feedback op plannen of deelt gewoon even wat tips uit.

Als algemeen directeur heb je veel om trots op te zijn. Thijs had zijn vinger in de pap bij een groot aantal projecten. Zo lanceerde we onlangs een app compleet met smoelenboek, trainingen en IT-handleidingen voor een van onze klanten, doneerde we 50 pc’s aan een stichting om te helpen in tijden van Covid-19, bouwde we een nieuwe website én implementeerde we TruMethods in ons ERP-pakket (ConnectWise).

Thijs in het weekend

Als het kan plant Thijs zijn weekenden net zo vol als zijn werkweken. Er is wel één constante factor in deze; lekker uit eten gaan. Thijs is regelmatig te vinden in de verschillende horeca-etablissementen van Rotterdam en (ver) daarbuiten.

Dit is niet per se gebonden aan het weekend maar wel Thijs zijn favoriete activiteit. Komt ‘ie.. elke week plannen Thijs en zijn beste maat een activiteit in. Dit kan van alles zijn; roeien, wandklimmen of uit eten in een nieuw restaurant. De uitdaging is om elke week weer iets nieuws en verrassends te ondernemen.

Scroll naar top