OVER RALPH

Ralph is Developer en daarmee onderdeel van het development team bij IT Synergy. Hij bouwt graag web of mobile applicaties en spreekt 3 verschillende talen. Nederlands, Engels en (react) Native. Dat is een programmeer grapje.

Koffie? Nee, doe mij maar een koud glas water.

Ralph zijn werkweek

5 dagen per week is Ralph bezig met programmeren. Het ontwikkelen van web en mobile applicaties doet hij graag en het liefst in hoog tempo.
Zo ontwikkelde hij in één week een applicatie die inmiddels 500 dagelijkse gebruikers telt. Dat appje heet Louvels, kijk maar eens in de appstore!

Naast zijn werkzaamheden in het development team denkt Ralph ook graag mee met sales en marketing. Want hoe kunnen slimme applicaties gebruiksgemak en conversie verhogen?

Ralph in het weekend

Hij heeft een bootje dus Ralph is vaak op of rondom het water. Beetje varen, beetje wakeboarden. Als het regent gaat hij verder met het automatiseren van zijn huis. Inmiddels zijn daar geen lichtschakelaars meer te vinden (wow). Alles gaat automatisch of via een app.

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl