Rafa-et Noermohamed

1e LIJNS SERVICEDESK

OVER RAFA-ET

Rafa-et loopt stage als Servicedesk Engineer 1e lijn en werkt daarnaast aan zijn afstudeeropdracht voor school. Hij is een enorm harde werker en wil volop uitzoeken welke richting hij op wil in de ICT. 

Koffie? Liever geen koffie, doe mij maar Fernandes of Ice Tea 🍹

Fun fact: Fernandes komt officieel uit Suriname! 

De werkweek van Rafa-et

Rafa-et studeert Media & ICT beheer aan het Davinci College. Hij zit in zijn laatste jaar en is nog volop aan het onderzoeken wat hij wil gaan doen binnen de ICT. In zijn rol op de servicedesk vindt hij het tof om mensen te helpen. Later zou hij het dan ook mooi vinden om meer verantwoordelijkheid op te pakken voor één specifieke klant, om daar hét aanspreekpunt te worden voor ICT zaken. 

Om af te studeren werkt Rafa-et aan de automatisering van hardware uitgifte. Dit doet hij o.a. door te werken met het programma Microsoft Intune. Zijn doel is een gestroomlijnd proces in te richten, waarbij onze relaties nog sneller hun hardware ontvangen wanneer zij iets bestellen. 

Rafa-et in het weekend

Naast zijn stage bij IT Synergy werkt Rafa-et ook nog is bij de Media Markt. Dit baantje heeft hij allang en doet hij graag nog 1 dag in het weekend. Om dan toch een beetje te ontspannen, houd hij zich bezig met speakerprojecten voor auto’s. Rafa-et is helemaal gek van muziek en tunet graag auto’s met mooie speakersets. 

Om even tot rust te komen gaat Rafa-et graag karper vissen. Hierbij kan hij lekker zijn hoofd leegmaken. Hij is wel een echte dierenvriend, dus voordat hij de vissen in het water teruglegt, maakt hij eerst de wondjes netjes schoon. 

Zodra hij weer kan, gaat Rafa-et een maand naar Suriname om daar lekker te genieten van de prachtige natuur. Een mooie beloning voor als hij zijn studie haalt!

Scroll naar boven