OVER PATRICK

Patrick is inkoper bij IT Synergy en verzorgt alle inkoop en verwerking van orders rondom hardware, software en licenties. En heb jij met spoed een nieuwe laptop nodig op locatie? Dan staat hij binnen no time bij je, zodat jouw werkdag niet verloren gaat!

Koffie? Doe maar een lekker sterke espresso!

PATRICK ZIJN WERKWEEK

Patrick heeft International Business gestudeerd en houdt van het managen en optimaliseren van bedrijfsvoering. In zijn rol als inkoper regelt Patrick alle zaken die nodig zijn om jouw digitale werkplek op te starten. De laptop waar jij achter zit en de licentie waarmee je toegang hebt tot al jouw Microsoft 365 applicaties, heeft hij geregeld!

Patrick houdt van contact met klantrelaties en staat graag voor je klaar. Hij heeft de ambitie om zich te ontwikkelen in bedrijfsvoering en zou uiteindelijk willen doorgroeien naar accountmanagement. Op deze manier kan hij zijn kennis van zaken en liefde voor klantcontact optimaal combineren.

PATRICK IN HET WEEKEND

Patrick houdt ervan om actief bezig te zijn. In zijn vrije tijd is hij dan ook vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast organiseert hij graag weekendjes weg met vrienden of is hij in de stad te vinden voor een drankje op het terras. Als je nog een toffe spot in de Ardennen zoekt, moet je bij hem zijn!

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl