Patrick Bosschaart

3E LIJNS SERVICEDESK

OVER PATRICK

Patrick is Senior Servicedesk medewerker en probleemoplosser bij IT Synergy. In zijn rol pakt hij vooral calls op van klanten en ondersteunt hij zijn collega’s waar dat nodig is. Met zijn ruim 20 jaar ervaring in de ICT is er bijna niks wat Patrick niet weet. You name it en Patrick helpt je het probleem op te lossen. 

Koffie? Zwart graag! Maar niet te veel, na één bakkie stap ik gezond over op water. 

Patrick zijn werkweek 

Zijn week begint op dinsdag met het aannemen van telefoontjes. Wanneer een klant een probleem heeft dan staat Patrick direct klaar om het probleem op te lossen. 

Het leuke aan zijn werk vindt hij dat ‘iedere dag hetzelfde is, maar ook weer niet, omdat je nooit weet welke issues er op je pad komen’.  

Van complexe Office 365-oplossingen tot ondersteuning van collega’s. Patrick staat voor je klaar.

Patrick in het weekend 

In de avonden en in het weekend staat Patrick langs het voetbalveld. Als voetbaltrainer, -coach of als toeschouwer, want zijn zoon en dochter spelen bij dezelfde voetbalclub.

Als hij niet langs het voetbalveld staat dan spreekt hij met vrienden af om te gaan kaarten: Canasta is zijn favoriet. Dit bijzondere kaartspel komt oorspronkelijk uit Uruguay en wordt veel gespeeld in de Verenigde Staten. Geheugen, logica, vooruitdenken, psychologie en misleiding spelen hierin een belangrijke rol. 

Naast voetbal en Canasta heeft Patrick nog twee andere hobby’s: gamen en vissen. Voor hem de ideale bezigheden om even tot rust te komen en op te laden voor een nieuwe werkweek. 

Scroll naar boven