OVER NAOMI

Naomi is office manager bij IT Synergy en zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Ze ontvangt gasten, zorgt dat niemand iets tekortkomt en organiseert evenementen. Als echte regelaar pakt ze graag nieuwe uitdagingen aan en fungeert ze ook nog eens als sparringpartner!

 Koffie? Lekker, doe maar latte macchiato!

Naomi haar werkweek

Naomi houdt van ondernemen en zorgt dat alle interne zaken van IT Synergy tot in de puntjes zijn geregeld. Van de lunch tot evenementen en van briefpapier tot teamuitjes, overal wordt aan gedacht.

Naomi weet wat er speelt binnen de organisatie en is het eerste aanspreekpunt voor collega’s. Ze zorgt ervoor dat iedereen zicht thuis voelt, inclusief onze klantrelaties, die ze enthousiast op kantoor ontvangt. Hiernaast doet ze ook het agendabeheer voor MT leden en zzp’ers en springt ze waar nodig bij voor administratieve zaken.

Naomi in het weekend

In haar vrije tijd zit Naomi niet graag stil. Ze houdt ervan om een lekker wijntje te doen met vrienden, een dagje weg te plannen of om een rondje te lopen met haar hond.

Daarnaast voetbalt ze met een vriendinnenteam in de eerste klasse en is ze vrijwilliger voor een stichting die staat voor het welzijn van eenzame jongeren en ouderen.

Scroll naar boven