Mohamed Tourich

JUNIOR BUSINESS CONSULTANT

OVER MOHAMED

Mohamed is ICT Stagiair Projecten en gaat fulltime onderzoek doen naar best practices voor processen op onze servicedesk. Daarnaast pakt hij af en toe taken op voor onze vCIO en wil hij volop leren over business development binnen een ICT bedrijf.

Koffie? Heerlijk! Een latte macchiato met karamel en twee suikerklontjes of een frappuccino 🙂

De werkweek van Mohamed

Mohamed studeert Business IT & Management aan de Hogeschool Rotterdam en zit nu in zijn afstudeerfase. Binnen IT Synergy doet hij onderzoek naar hoe processen op de Support afdeling efficiënt ingedeeld en gedocumenteerd kunnen worden. Hij gebruikt hier ITIL (Information Technology Infrastructure Library) voor. Hij werkt o.a. aan hoe programma’s moeten worden gebruikt, hoe klanten het beste geholpen kunnen worden en aan de interne automatisering van processen.

Mohamed heeft naast zijn onderzoek bij IT Synergy al vijf jaar zijn eigen ICT bedrijf. Hier ontwerpt hij websites en logo’s voor klanten en verzorgt hij Microsoft 365 werkplekken en werkplekbeheer. Mohamed is enorm leergierig en wil alles weten over business management en strategieën in de IT sector. Zijn ambitie is om uiteindelijk ICT manager of vCIO te worden. Daar zijn dus al een hoop belangrijke stappen voor gezet!

Mohamed in het weekend

Mohamed zit nooit stil. Hij is erg geïnvesteerd in zijn toekomst en spendeert veel tijd aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Hij leest hier graag boeken over en is daarnaast aangesloten bij een zelfontwikkelingsplatform. Hier spreekt hij jonge ondernemers en krijgt hij coaching van ervaringsdeskundigen om zijn doelen te bereiken. Mohamed zijn motto is dan ook “Hoe meer je weet, hoe minder je weet”. Hiermee inspireert hij zichzelf en anderen om zich altijd te blijven ontwikkelen en open te staan voor nieuwe perspectieven. 

Als hij dan toch even zijn hoofd wil leegmaken, gaat Mohamed graag hardlopen of speelt hij een videospel. Hij speelt het liefst MOBA games en zijn favoriet hierin is Dota2.

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl