OVER MOHAMED

Mohamed is system engineer binnen het support team van IT Synergy. Hij gaat dagelijks langs bij klantrelaties om te zorgen dat alle systemen werken en up to date zijn. En is er een probleem? Dan heeft hij het in no time gefikst!

Koffie? Doe mij maar lekker Marokkaanse thee!

Mohamed zijn werkweek

Mohamed haalt energie uit het onderhouden van systemen. Van het inrichten tot updaten en verbeteren van systemen, de diversiteit van een werkdag is waar hij energie van krijgt. Met zijn kennis van servers, netwerken, data en werkplekken staat hij altijd klaar voor onze klanten. Daarnaast springt hij af en toe bij op de servicedesk, waar hij klantrelaties ondersteunt met acute IT problemen.

Mohamed is als stagiair systeembeheerder begonnen en heeft via de praktische weg alles rondom ICT geleerd. Hij kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor hij zich snel heeft kunnen ontwikkelen als support engineer. Voor de toekomst heeft hij de ambitie om door te groeien als IT consultant of projectcoördinator. Op deze manier kan hij al zijn skills gebruiken om projecten te leiden en gerichte adviezen aan klanten te geven.

Mohamed in het weekend

In zijn vrije tijd brengt Mohamed graag tijd door met zijn vrouw en zoontje. Daarnaast houdt hij enorm van reizen. Tijdens zijn laatste roadtrip heeft hij door Midden- en Oost-Europa gereisd. Zijn volgende trip staat gepland naar Zuidoost-Azië.

Scroll naar boven