Mitchel Gerlag

Mitchel is Systeem en VoIP Engineer bij IT Synergy. Hij is een kei in digitaal werkplekbeheer. Van A tot Z, Mitch zorgt ervoor dat klanten goed en efficiënt kunnen werken.

Koffie? Jazeker! Cafe au lait of gewoon koffie verkeerd ;)!

Mitch zijn werkweek

Als VoIP expert houdt Mitchel zich bezig met de telefonie bij klanten. Hierbij kan je denken aan het inrichten van telefoniecentrales, het porteren van nummers en het aanbrengen van rotaties.

Zojuist heeft hij een groot project afgerond waarbij een van onze klanten compleet is omgezet van analoog bellen naar ons VoIP platform. Tijdens dit traject beheerde hij het contact met de huidige telefonieleveranciers, richtte de volledige telefooncentrale in, maakte alle toestellen gebruiksklaar, installeerde alle hardware op locatie en was hij het centrale aanspreekpunt voor het personaliseren van verschillende applicaties voor de gebruiker.

Naast zijn werkzaamheden op de VoIP afdeling draagt Mitch ook zijn USB’tje bij als systeem engineer. Hij is het vaste IT Synergy aanspreekpunt voor een aantal van onze klanten. Hij voert daar periodiek systeembeheer uit en zorgt dat werkplekken, software, Microsoft 365 en andere installaties allemaal up-to-date zijn.

Mitch in het weekend

Ook als Mitch niet aan het werk is zit hij graag achter een computer. Hij is een echte gamer en heeft laatst zijn pc een ‘kleine’ upgrade gegeven. Er staat ‘klein’ maar inmiddels kan je met zijn pc ook naar de maan.

Verder besteedt hij graag tijd met zijn gezin. Op wat voor manier maakt niet veel uit.
Hapje eten, filmpje of naar de dierentuin. Alles is goed.

Fun fact: Mitchel is blijkbaar koudbloedig en kan daardoor het hele jaar in een t-shirt lopen.

Scroll naar top