Michel de Bloeme

SYSTEM ENGINEER 2E LIJN

OVER MICHEL

Michel is System Engineer 2e lijn en onderhoudt ICT omgevingen van onze klanten. Daarnaast heeft hij de ambitie om cloud expert te worden. Hiervoor gaat hij tijdens zijn werk bij IT Synergy verschillende certificaten behalen.

 Koffie? Lekker, doe maar een bakkie zwart!

De werkweek van Michel 

Michel is System Engineer 2e lijn en werkt aan veel verschillende projecten mee. Met zijn 21 jaar ervaring in de ICT is hij eigenlijk gespecialiseerd manusje-van-alles. Hij heeft ervaring als onsite en offsite servicedesk medewerker, systeembeheerder, coördinator van de servicedesk en VoIP engineer. Bij IT Synergy ondersteunt hij als System Engineer 2e lijn het projectenteam en is hij vaak bij onze klanten te vinden voor installaties. 

Om zich te ontwikkelen als cloud expert, werkt Michel aan het behalen van Azure certificaten. Daarnaast draait hij volop mee met cloud projecten, zodat hij zo snel mogelijk veel kan leren over de cloud, cloud migraties en het inrichten van de cloud. 

Michel in het weekend

Michel is een echt gezinsmens. Hij plant vaak leuke dagjes uit en brengt graag quality time door met zijn kinderen. Daarnaast houdt hij van wandelen met zijn hond en is hij vaak te vinden bij metal concerten met zijn vrouw.

Het is Michel z’n grote droom om rond te reizen door de VS. Wanneer zijn kinderen het huis uit zijn, is de kans groot dat hij zijn spullen pakt en een maand op avontuur gaat!

Fun fact: Michel is een echte Feyenoorder en heeft nog nooit een wedstrijd gemist ⚽

Scroll naar boven