Michael Pals

Michael is Systeem Engineer en alleskunner bij IT Synergy. In zijn rol is hij veel bezig met de onboardings van klanten en gaat hij aan de slag met onder andere serverbeheer, werkplekbeheer, mailmigraties en servermigraties. 

Koffie? In de winter een lekker sterk en zwart bakkie graag. In de zomer een Iced Americano, met een extra shot espresso! 

Michael zijn werkweek 

Zijn werkweek begint eigenlijk al op vrijdag. Dan checkt hij of alle werkzaamheden van de week ervoor zijn afgerond. Na het weekend pakt hij gelijk nieuwe projecten op en gaat hij langs bij klanten waar hij zo’n 2 tot 3 keer per week is te vinden.

Voor deze klanten pakt hij direct de IT-projecten aan. Het uitzoeken van een licentie of een migratie van het mailsysteem, voor Michael is het geen enkel probleem.

Michael in het weekend 

In het weekend komt zijn liefde voor auto’s naar boven. Een vriend van hem heeft een garage vol prachtige vierwielers staan en het liefst maken ze dan ook gelijk een ritje. Een favoriet heeft Michael niet, maar de BMW E92 M3 heeft een speciaal plekje in zijn hart. 

Als hij niet achter het stuur zit kan dat twee dingen betekenen: of hij is aan het gamen, of hij verdiept zich in nieuwe IT-ontwikkelingen, want zoals hij het zelf zegt: “kennis is macht”. 

Scroll naar top