OVER MICHAEL

Michael loopt stage als Servicedesk Engineer 1e lijn. Hij helpt de helft van de week gebruikers en werkt de andere helft aan het installeren en repareren van hardware. 

Koffie? Doe mij maar water of Fanta 🍹

De werkweek van Michael

Michael doet zijn afstudeerstage bij IT Synergy en is volop aan het ontdekken welke richting hij op wil in de ICT. Hij loopt stage als Servicedesk Engineer 1e lijn en helpt de helft van de week klanten wanneer zij tegen ICT problemen aanlopen. De andere helft van de week installeert hij hardware, zodat dit netjes uitgeleverd kan worden bij klanten. 

Michael is erg enthousiast en gedreven om zo veel mogelijk op te pakken tijdens zijn stage. Hij wil zichzelf iedere dag verbeteren als ICT’er en werkt hier hard voor. Hij zou dan graag verder groeien bij IT Synergy, om uiteindelijk een richting te kiezen die goed bij hem past. 

Michael in het weekend

Michael is een echt natuurmens en is het liefst iedere dag buiten. Hij gaat dan lekker wandelen of fietsen en hij gaat geregeld klimmen met zijn vrienden. Daarnaast vindt hij het heerlijk om te zwemmen, zowel in het zwembad als op open water. 

Wanneer hij dan niet in de natuur is, reist hij af en toe naar de stad om gezellig met zijn vrienden af te spreken. 

Scroll naar top