Joshua Bolk

Joshua is Developer en Content Creator voor IT Synergy. Je kunt hem kennen van zijn informatieve video’s over bijvoorbeeld Teams en Outlook. Maar ook van zijn codeerwerk in Python waarmee hij verschillende applicaties voor klanten heeft ontwikkeld!

Koffie? Liever wat water. Hier heb je m’n drinkfles!

Josh zijn werkweek

In een werkweek maakt Joshua verschillende tutorials over relevante softwareprogramma’s zoals Teams. In deze video’s legt hij in het kort de verschillende functies en mogelijkheden van het desbetreffende programma uit. Op deze manier probeert hij klanten te stimuleren om applicaties naar de volle potentie in te zetten. Deze informatieve video’s zijn te bekijken via de IT Synergy kennisbank!

Naast het maken van video’s en het schrijven van blogs houdt hij zich bezig met programmeren. Zijn weapon of choice is Python en zijn framework is Django.

Josh in het weekend

Op zaterdag staat Joshua op het voetbalveld. Daarna doet hij een klein pilsje op het terras om vervolgens als hobbychef de keuken onveilig te maken; de Italiaanse keuken om precies te zijn. De dag wordt afgesloten met een bezoekje aan de bios of met een potje FIFA.

Op zondag kijkt hij Feyenoord.

Scroll naar top