Maarten van de Wiel IT

Maarten van de Wiel

Maarten is Microsoft 365 consultant. Hij is gespecialiseerd in het inrichten van Microsoft 365 omgevingen en geeft hier o.a. strategisch advies en trainingen over.

Koffie? Lekker, zwart graag!

Maarten zijn werkweek

Maarten is expert op het gebied van project management en cloud oplossingen. In zijn dagelijks werk adviseert hij vol enthousiasme bedrijven over Microsoft 365 migraties. Hij richt IT omgevingen in met Microsoft 365 en hij geeft advies over cloud strategieën. 

Naast implementatie verzorgt Maarten trainingen en workshops, zodat iedereen binnen een bedrijf de mogelijkheden van Microsoft 365 leert kennen. Zo verzorgt hij niet alleen de installatie, maar ook dat er direct op een juiste manier gebruik van wordt gemaakt.

Maarten in het weekend

In zijn vrije tijd houdt Maarten ervan om te sporten. Hij gaat graag een balletje trappen met vrienden en hij doet aan calisthenics in zijn home gym. Daarnaast brengt hij graag tijd door met zijn familie.

Naast zijn werk als consultant staat Maarten om de week achter de bar in zijn favoriete café. Hier bouwt hij graag een feestje met zijn gasten en vrienden!

Scroll naar top