Liesbeth Kornaat
VIRTUAL CHIEF INFORMATION OFFICER (VCIO)

MEER OVER LIESBETH

Liesbeth is vCIO bij IT Synergy en werkt voor verschillende klanten als ICT manager. Ze combineert haar kennis van ICT met haar management skills om de beste IT strategieën te ontwikkelen en uitvoeren.

Koffie? Doe mij maar Engelse thee!

De werkweek van Liesbeth

Liesbeth is ooit begonnen als Financial Accountmanager en kwam via via terecht in de ICT. Op jonge leeftijd werd ze al CEO van een ICT bedrijf, waar ze verantwoordelijk was voor Finance, HR en Sales. Hierdoor ontwikkelde ze snel management skills, die ze dagelijks meeneemt in haar rol als vCIO.

Liesbeth is als vCIO van IT Synergy de ICT manager van verschillende klanten. Ze ontwikkelt de ICT strategie voor hen en bewaakt de budgetplanning. Wat ze zo tof vindt aan deze rol, is dat ze helemaal geïntegreerd is bij onze klanten. Ze werkt regelmatig op locatie en weet precies wat er speelt binnen de organisatie. Op deze manier kan ze goed inspelen op wat een bedrijf nodig heeft, zoals een innovatieve ICT oplossing of advies over de juiste investeringen. Liesbeth zet altijd die extra stap om samen mooie doelen te behalen. 

Liesbeth in het weekend

Naast haar werk zit Liesbeth nooit stil. Ze is vaak in de sportschool te vinden en gaat graag wandelen of rolschaatsen (2×2). Daarnaast werkt ze één keer in de week vrijwillig in een hospice, waar ze enorm veel voldoening uithaalt.

Naast al haar activiteiten is Liesbeth graag samen met haar kinderen. Ze zijn lekker ondernemend en doen graag iets sportiefs of gezelligs met elkaar. Stilzitten hoort daar zeker niet bij 😉

 Fun fact: Liesbeth gebruikt nog steeds de rolschaatsen die ze op haar 16e heeft gekocht!

Scroll naar boven