Koen van Heese

Koen behandelt de sales bij IT Synergy. Het oppakken van new business maar ook het accountmanagement van bestaande relaties zit in zijn portefeuille. Zijn kennis op het gebied van IT maken hem een ideale sparringpartner voor alle soorten ondernemingen die op zoek zijn naar een IT specialist!

Koffie? Lekker, sterk en dus zwart.

Koen zijn werkweek

Zoals eerder gezegd houdt Koen zich bezig met klantcontact. Hij biedt ondersteuning aan nieuwe klanten en denkt graag mee over oplossingen omtrent IT behoefte en infrastructuurinrichtingen.

Als hij niet bezig is met new business neemt hij poolshoogte bij bestaande relaties. Gewoon even kijken of alles goed gaat. Wat speelt er binnen jullie organisatie op IT gebied? Kan IT Synergy ergens mee helpen? Zijn twee vragen die je hem vaak zult horen stellen.

Koen is van alle markten thuis. Want als hij een halfuurtje over heeft schuift hij graag aan bij de marketingcollega’s om te sparren over bijvoorbeeld positionering en content creatie. Het actief kunnen meedenken buiten zijn eigen werkkader is iets wat hij graag doet.

Koen in het weekend

Als fanatieke tennisser is Koen te vinden met een racket in zijn hand op de tennisbaan. En daar slaat hij een aantal ballen in één klap. Want het is goed voor de gezondheid, heel erg gezellig en zeer geschikt voor de sociale contacten!

Ook is hij groot fan van de autosport, rally en Formule 1. Hij houdt van snelheid en hij laat de kilometers graag voorbijvliegen op de piste. Ski’s of snowboard, no problemo.

Scroll naar top