OVER KIM

Kim volgt een IT Traineeship Synergy. Ze laat zich omscholen naar ICT en is tegelijkertijd parttime gestart als Servicedesk Engineer 1e lijn. Ze is enorm gedreven om haar certificaten te halen en door te groeien in de ICT! 

Koffie? Lekker, doe maar cappuccino  

De werkweek van Kim

Kim is een echt mensen-mens en houdt ervan om anderen te helpen met hun problemen. Haar doel is om onze klanten met een glimlach de telefoon op te laten hangen als ze ergens tegenaan lopen. Ze heeft al ervaring als customer service medewerker en heeft nu de uitdagende stap genomen om zich om te laten scholen naar ICT. Ze is enorm enthousiast en wil alles leren over Microsoft 365 en Windows 10, zodat ze zichzelf kan ontwikkelen op IT gebied. 

Kim draait nu al mee als Servicedesk Medeweker 1e lijn. Ze pakt lichte ICT problemen op en ondersteunt het Support team met het oplossen van tickets. Binnen een half jaar gaat ze haar certificaten behalen om het Microsoft 365 Fundamentals examen te halen. Hierna kan ze fulltime meedraaien op de Servicedesk en van daaruit verder groeien. 

Fun fact: Kim is bij IT Synergy gestart op aanraden van haar goede vriendin Wendy, één van onze vCIO’s!  

Kim in het weekend

Naast haar werk doet Kim graag leuke dingen met haar zoons. Daarnaast houdt ze van gezelligheid, lekker eten en allerlei soorten muziek (behalve metal), dus je kunt haar zeker bellen voor een leuk feestje.

In huize Kim is het een echt game walhalla. Iedereen houdt van gamen, dus je kunt vaak verschillende set-ups in huis vinden. Ze is veel te vinden op Twitch en haar favoriete game is Warzone. 

Scroll naar boven