Kiki Brabander

JUNIOR BUSINESS CONSULTANT

OVER KIKI

Kiki is Junior Business Consultant bij IT Synergy. Ze pakt verschillende taken op voor het MT, van financiële tot management ondersteunende projecten. Haar dagen zijn hierdoor nooit hetzelfde en allesbehalve saai!

Koffie? Lekker, doe maar zwart!

De werkweek van Kiki 

Kiki studeert bedrijfskunde en kan haar brede kennis bij IT Synergy optimaal inzetten en uitbreiden. Zo heeft ze pas al onze klanten met e-mailhosting overgezet van de server naar Microsoft 365 in de cloud. Nu houdt ze zich bezig met een project rondom het informeren van klanten over onze SLA en gaat ze binnenkort het marketing team ondersteunen met het schrijven van teksten. De afwisseling tussen contact met klanten en interne projecten is voor haar een superfijne balans.

Kiki is een echt manusje-van-alles en vindt dit eigenlijk het allerleukst. Zo kan ze zich op operationeel gebied met veel verschillende takken binnen IT Synergy bezighouden. Haar ambitie is dan ook om van alles wat af te weten, zodat ze dit kan gebruiken om bedrijfsbreed projecten op te pakken en processen te verbeteren op managementniveau.

Kiki in het weekend

In het weekend is Kiki net zo actief als doordeweeks. Ze zit bij een studentenvereniging en houdt van lekker eten en drankjes doen met haar jaarclub. Daarnaast is ze graag sportief bezig. Je kunt haar regelmatig vinden in de sportschool, op de golfbaan of op het water. In de zomer zeilt ze graag op de Kralingse Plas en geeft ze zeilles aan de mini’s.

Kiki gaat hiernaast graag op reis, zowel naar de zon als de sneeuw. Ze is fanatiek snowboarder in de winter en duiker in de zomer. Zo wil ze met duiken graag verschillende specialisaties halen. De volgende op haar lijstje is Reef Renewal op Bonaire.

Scroll naar boven