OVER JESSY

Jessy is een van de allround marketeers bij IT Synergy. Ze houdt zich dan ook graag bezig met diverse projecten, van het uitdenken van strategieën tot het creëren van toffe content.

Koffie? Lekker! cappuccino of latte macchiato graag.

Jessy haar werkweek

Jessy doet een master in Marketing Management en werkt hiernaast als marketeer bij IT Synergy. Ze heeft ervaring met interne en externe communicatie en is dagelijks bezig met het uitdenken van strategieën en het uitvoeren hiervan. Daarnaast is ze graag bezig met content creatie, of het nu om het schrijven van teksten gaat of het maken van visuele content voor de socials.

Buiten dagelijkse werkzaamheden is Jessy haar expertise aan het uitbreiden op gebied van data analytics en vormgeving.

Jessy in het weekend

In haar vrije tijd is Jessy graag bezig met sporten. Je kunt haar vinden op het voetbalveld, op een snowboard of een wakeboard. Daarnaast is ze vaak te vinden op het terras met vrienden in Rotterdam.

Om af en toe de rust op te zoeken leest Jessy graag een boek, draait ze graag een plaatje en speelt ze zelf piano of gitaar. 

Scroll naar boven

Excuses, we ervaren storing

Microsoft
Op dit moment ervaart Microsoft een storing. Het kan voorkomen dat inloggen in de online omgeving daarom niet lukt. We werken hard aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Telefonie
Een storing op het telefonie platform zorgt ervoor dat wij geen inkomende telefoontjes aan kunnen nemen. Voor support kun je ons mailen op: support@itsynergy.nl