Jassar Hasiba Team IT

Jassar Hasiba

Jassar loopt stage op de supportafdeling van IT Synergy. Hij wil hier volop ervaring opdoen om uit te zoeken welke richting hij op gaat binnen ICT.

Koffie? Doe mij maar lekker thee!

Jassar zijn werkweek

Jassar studeert ‘ICT Expert Systems & Devices’ op het Techniek College Rotterdam en loopt full time stage op de servicedesk. Hij is het eerste aanspreekpunt voor klantrelaties wanneer zij tegen een probleem aanlopen en zoekt altijd naar een passende oplossing. Daarnaast kijkt hij bij verschillende IT teams mee om zo veel mogelijk ervaring op te doen.

Jassar was altijd al de ‘go to’ van zijn vrienden en familie als het ging om een kapotte laptop of telefoon. Hij houdt ervan om technische problemen te lokaliseren en deze op te lossen. Het was dus geen gekke keus om de IT sector in te gaan. Zijn interesse ligt voornamelijk bij IT infrastructuren, waarover hij tijdens zijn stagetijd meer van de praktische kant wil leren.

Jassar in het weekend

In zijn vrije tijd loopt Jassar af en toe hard en houdt hij ervan om te relaxen met vrienden. En hij repareert natuurlijk alles wat met IT te maken heeft voor zijn kennissenkring!

Scroll naar top