Jan Dave Vermeulen

Jan Dave is IT Consultant. Hij bemoeit zich vooral met de forsere IT-projecten binnen IT Synergy maar staat ook gereed voor het oplossen van 3e lijns servicedesk issues.

Koffie? ‘s Ochtends zwart. ‘s Middags Capuchino.

Jan Dave zijn werkweek

JD heeft het liefst een geplande week. Dat komt goed uit want zijn werk is veelal op projectbasis. Het inrichten van terminal omgevingen of het verhuizen van servers naar ons datacenter vraagt veel planning en voorbereiding. Hier kan Jan Dave dan ook helemaal zijn ei in kwijt.

Gelukkig mag je hem ook bellen als je firewall in de hens staat. Als 3e lijns medewerker pakt hij ook de meest complexe ad-hoc problemen op. Een van zijn laatste spoedjes was een uitgevallen Cisco door blikseminslag. Op z’n moment staat hij als het moet tot 3uur in de nacht problemen te troubleshooten. Alles om de klant weer zo snel up and running te krijgen!

Jan Dave in het weekend

Hij is bijna altijd te vinden op en om de sportvelden. Een partijtje 7 tegen 7 voetballen, kijken bij z’n kinderen of op de tribune bij Feyenoord. De bal is rond en Jan Dave is erbij.

Verder zoekt hij graag de gezelligheid op in een restaurant of barretje!

Funfact: Jan Dave had ooit zijn eigen IT-bedrijf. Hij vond IT alleen leuker dan de baas zijn dus nu zit ‘ie gezellig bij ons!

Scroll naar top