Wytse Michgelsen

OPERATIONEEL DIRECTEUR

OVER WYTSE

Wytse is operationeel directeur. Zijn primaire taak is het bewaken van de kwaliteit op de servicedesk, de slagader van IT Synergy.

Koffie? Ja graag! Zwart en sterk.

Wytse zijn werkweek

Als operationeel directeur geeft Wytse vorm aan de verschillende processen die op de servicedesk plaatsvinden. Het ontwikkelen van een efficiënte werkwijze en het begeleiden van een kwalitatief sterk team staan bij hem doordeweeks (en in het weekend) centraal.

Om de dienstverlening van IT Synergy te verbeteren kijkt Wytse constant naar het gebruik van ons rapportagesysteem, ConnectWise. Het creëren van dashboards, bewaken van kwaliteit en briefen van servicedeskmanagers zijn een aantal werkzaamheden die hij zich toe-eigent.

Buiten zijn werkzaamheden voor de servicedesk is Wytse ook het aanspreekpunt voor implementatie van de ‘ietwat’ complexere netwerken. Is er nood aan de man of vraagt het project zeer specifieke kennis? Dan kun je Wytse zeker vinden in het werkveld. Hij steekt de handen uit de mouwen voor een perfecte oplevering.

Wytse in het weekend

Wytse heeft altijd op niveau gekorfbald en was een heuse veteraan in het 1e team, tot een vervelende blessure roet in het eten gooide. Sinds zijn revalidatie pakt hij wedstrijden mee in het 3e elftal, het schijnt dat dit team nóg gezelliger is. Misschien ligt er dus wel een toptransfer in het verschiet.

Verder gaat hij graag socializen met zijn vrienden tijdens een etentje of biertje.

Echt ontspannen doet Wytse languit op de bank met wat Netflix.

Scroll naar boven