Lars Groeneweg

Als system engineer bij IT Synergy heeft Lars een breed takenpakket. Een system engineer configureert namelijk de technische specificaties van een nieuw systeem, test deze, en verricht ook nog eens regelmatig onderhoud. Alles om de IT-omgeving optimaal te laten presteren.

Koffie? Liever niet, doe maar een glaasje water.

Lars z’n werkweek

Hij is in zijn element als hij minimaal drie keer per week te vinden is bij een van onze gewaardeerde klanten. Daar houdt ‘ie zich bezig met de desbetreffende IT-omgeving. Je kan dan denken aan het onderhouden van servers, netwerken en werkplekken. Het inrichten van werkomgevingen en het coördineren van IT-projecten.

Zo heeft hij onlangs Storax BV ondersteund toen zij een nieuwe vestiging opende in België. Binnen dat project waren er twee zaken van belang:

  • Het slim inrichten van het nieuwe bedrijfspand omtrent mogelijke IT-behoefte.  
  • Medewerkers moesten na oplevering direct aan de slag kunnen in de nieuwe IT-omgeving.

De projectmanagement skills en brede IT-kennis van Lars kwamen hier perfect tot hun recht.

Wanneer Lars niet buiten de deur is of zich vast heeft gebeten in een uitdagend IT-project dan pakt hij problemen op uit de 2elijns servicedesk. Je kan hem dus ook aan de telefoon krijgen!

Lars in het weekend

Dat Lars geen huismus is weten wij maar al te goed. Al zijn vrije tijd gaat op aan reizen. Samen met zijn vrouw verkent hij Nederland en de wereld. Ondertussen legt hij dan plaatjes vast op zijn Canon EOS 5D Mark III (mooi ding trouwens) om die vervolgens aan ons te laten zien. Lekker bezig dus.

 

Scroll naar top