OVER KAVISH

Kavish is Systeem Engineer en vliegende keep bij IT Synergy. In zijn rol pakt hij echt alles op (behalve terugspeelballen). Werkplekbeheer, serverbeheer, netwerkbeheer you name it en Kavish weet er raad mee.

Koffie? Nee doe maar een theetje. Turkish apple als je dat hebt!

Kavish zijn werkweek

Hij is zo’n 3x per week te vinden bij een van onze klanten. Daar voert hij dan het vaste beheer uit. Hierbij kan je denken aan het oplossen van ‘kleine’ netwerkprobleempjes en het troubleshooten van gebruikersissues.

Verder pakt hij voor deze klanten ook de IT projecten aan. Een onderneming brede virusscan installatie of nieuwe printeroplossing is voor hem geen enkel probleem.

Wanneer Kavish op kantoor is ondersteunt hij de servicedesk en volgt hij binnengekomen tickets op.

Kavish in het weekend

Niet alleen zijn internet moet snel zijn maar ook zijn vervoer. Alles wat rijdt op vier wielen en wat net iets te snel kan spreekt hem aan. Hij gaat dan ook graag een lang weekendje met de auto naar Italië, Zwitserland of Spanje. Zolang het maar met de auto is eigenlijk.

Als hij niet achter het stuur zit maakt hij foto’s. Binnen zijn vrienden- en kennissenkring is hij de vaste fotograaf voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een bruiloft.

Scroll naar boven