Jasper Luijten

Jasper is eerstelijns IT Engineer bij IT Synergy en hij is verantwoordelijk voor het blussen van de kleine IT brandjes bij onze klanten. Wanneer je assistentie nodig hebt bij gebruik van het officepakket of het opnieuw instellen van een O365 profiel dan vraag je naar Jasper.

Jasper zijn werkweek

Zoals vermeldt pakt Jasper de eerstelijns IT meldingen op die bij ons op de servicedesk binnenkomen. Hij staat klanten te woord via de telefoon, behandelt inkomende mails en sluit openstaande tickets af.

Als Jasper niet op de eerste lijn zit pakt hij kleine projectjes op. Zo heeft hij laatst voor een van onze klanten alle uit gefaseerde hardware gecontroleerd op functioneren en conditie. Hierbij combineerde hij verschillende (oude) onderdelen om zoveel mogelijk gebruiksklare pc’s, laptops en monitoren te maken. Het doel van dit project: hardware donatie aan verschillende goede doelen in Rotterdam.

Jasper in het weekend

In zijn vrije uurtjes speelt Jasper korfbal, is hij ook nog eens coach van twee jeugdteams en vrijwilliger op de korfbalvereniging.

Als zaalbeheerder zorgt hij ervoor dat alle leden goed en veilig gebruik kunnen maken van de verschillende faciliteiten.

Als IT’er zorgt hij ook voor de technologische innovatie op de korfbal vereniging, hij heeft daar laatst namelijk een heel nieuw WiFi netwerk aangelegd waar alle leden en bezoekers gebruik van kunnen maken.

Als hij tijd over heeft speelt hij graag een spelletje op de pc of doet ‘ie een potje DnD met z’n vrienden.

Scroll naar top