OVER JASPER

Jasper is Servicedesk Engineer 2e lijn bij IT Synergy. Hij pakt ingewikkelde ICT problemen op, monitort de voortgang van tickets en houdt zich bezig met de optimalisatie van interne processen. Benieuwd naar waar hij enthousiast van wordt? Lees dan gauw verder!

Koffie? Lekker, zwart graag!

De werkweek van Jasper

Jasper is als Servicedesk Engineer binnen IT Synergy doorgegroeid van de 1e naar de 2e lijn. Dit betekent dat hij inmiddels meer verantwoordelijkheden heeft, complexere ICT problemen oppakt en zich dagelijks met het verbeteren van interne processen bezighoudt. Hij heeft hiervoor 3 jaar werkervaring opgebouwd en zijn MD-100 (Windows Client) certificaat behaald. 

Jasper houdt zich o.a. dagelijks bezig met geavanceerde serverinstellingen, herstarts van servers en controles van back-ups. Het grootste verschil met zijn vorige functie is dat hij nu niet meer focust op gebruikersproblemen, maar op grotere ICT problemen die bedrijfsbreed voorkomen. Hiernaast ondersteunt hij zijn collega’s op de 1e lijn en werkt hij nieuwe collega’s in.

Een project waar Jasper enthousiast aan werkt, is het identificeren en vastleggen van de juiste ICT standaarden. Samen met zijn collega’s Lars en Muki gaat hij deze bij al onze klanten implementeren en monitoren. Jasper z’n volgende doorgroeistap is dan ook de functie van System Engineer, waar hij zich nog meer op dit soort projecten en processen kan focussen in de toekomst. 

Jasper in het weekend

In zijn vrije uurtjes speelt Jasper korfbal, coacht hij twee jeugdteams en is hij vrijwilliger op de korfbalvereniging. Als zaalbeheerder zorgt hij ervoor dat alle leden goed en veilig gebruik kunnen maken van de verschillende faciliteiten.

Jasper is erg actief binnen de supportersvereniging van zijn club. Eerder legde hij als enthousiaste ICT’er een heel nieuw wifi netwerk aan, waar alle leden en bezoekers met plezier gebruik van maken. Nu vervult hij één van zijn andere passies binnen de vereniging: marketing! Hij beheert o.a. de sociale kanalen en bedenkt ludieke acties om de supportersvereniging groot te maken. Kortom, Jasper is echt van alle markten thuis!

Als hij dan toch nog wat tijd over heeft, speelt hij graag een spelletje op de pc of doet hij een potje D&D met z’n vrienden.

Scroll naar top