Jasper Luijten

Jasper is 1e lijns IT-engineer bij IT Synergy en daardoor verantwoordelijk voor het blussen van de kleine IT-brandjes bij onze klanten. Wanneer je assistentie nodig hebt bij gebruik van het officepakket of het opnieuw instellen van een O365 profiel dan vraag je naar Jasper.

Jasper z’n werkweek

Zoals vermeld pakt Jasper de 1e lijns IT-meldingen op die bij ons op de servicedesk binnenkomen. Hij staat klanten te woord via de telefoon, behandelt inkomende mail en sluit openstaande tickets af.

Als Jasper niet op de 1e lijn zit pakt hij kleine projectjes op. Zo heeft hij laatst voor een van onze klanten alle uit gefaseerde hardware gecontroleerd op functioneren en conditie. Hierbij combineerde hij verschillende (oude) onderdelen om zoveel mogelijk gebruiksklare PC’s, laptops en monitoren te maken. Het doel van dit project: Hardware Donatie aan verschillende instanties in Rotterdam.

Jasper in het weekend

In de vrije uurtjes speelt Jasper korfbal, is hij ook nog eens coach van twee jeugd-teams en vrijwilliger op de vereniging.

Als zaalbeheerder zorgt hij ervoor dat alle leden goed en veilig gebruik kunnen maken van de verschillende faciliteiten.

Als IT-er zorgt hij ook voor de technologische innovatie op de korfbal vereniging, hij heeft daar laatst namelijk een heel nieuw WiFi-netwerk aangelegd waar alle leden en bezoekers gebruik van kunnen maken.

Als hij tijd over heeft speelt hij graag een spelletje op de PC of doet ‘ie een potje DnD met z’n vrienden.

Scroll naar top