Christine Ouwerkerk IT Synergy

Christine Ouwerkerk

Als officemanager is Christine verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen ons kantoor. Met een grote lading aan positieve energie zorgt ze ervoor dat collega’s niets te kort komen en bewaakt ze verschillende processen binnen de organisatie.

Koffie? Lekker. Graag zwart.

Christine haar werkweek

Christine is in de eerste plaats ondersteunend aan het managementteam. Ze fungeert veelvuldig als contactpersoon en houdt ieders agenda nauwlettend in de gaten.

Naast haar activiteiten voor het MT pakt Christine ook een aantal HR-zaken op. Het verbeteren van de huidige processen maar ook zeker de presentatie en documentatie van IT Synergy worden constant kritisch bekeken en aangepast waar nodig.

Om de rol als officemanager compleet te maken neemt Christine ook de bevoorrading van alle bedrijfsartikelen voor haar rekening.

Christine in het weekend

In het weekend kan je Christine vinden in Rotterdam. Ze gaat graag wat drinken met vrienden en vriendinnen in de stad.

Een jaarlijkse ‘vaste prik’ is het reggae festival ‘Summerjam’ in Keulen. Christine verkast dan met haar vrienden een week naar Duitsland om dit 3-daagse festival volledig mee te maken. Een echte aanrader als we haar moeten geloven.

Om naast al de gezelligheid de rust te bewaren duikt Christine met haar neus de boeken in. Zowel fictie als non-fictie. De boeken serie van Yuval Harari over het ontstaan van de mensheid zijn de laatste toevoegingen aan haar bibliotheek.

Scroll naar top