Floris Haverman Development

Floris Haverman

Floris zit in het development team van IT Synergy. Hij werkt onder andere met data-analyses en Business intelligence, om interne processen en die van klantrelaties te verbeteren en automatiseren.

Koffie? Lekker, doe mij een verse cappuccino!

Floris zijn werkweek

Floris houdt zich dagelijks bezig met data en data-analyses. Aan de hand hiervan optimaliseert hij bedrijfsprocessen en systemen. Dit doet hij zowel voor klantrelaties als voor IT Synergy. Hij zoekt constant naar verbeteringen en houdt zich bezig met automatisering van systemen en dashboards d.m.v. Business intelligence.

Naast zijn werkzaamheden volgt Floris ook nog de studie Econometrie. Hij kan dus optimaal theorie in praktijk brengen en houdt ervan om te innoveren en nieuwe mogelijkheden uit te proberen.  

Floris in het weekend

In zijn vrije tijd houdt Floris zich graag bezig met investments. Hij zit dan ook bij B&R Beurs, een vereniging voor jongeren die alle ins and outs over investeren willen leren.

Daarnaast is hij graag met zijn familie of kun je hem in de stad vinden voor een drankje met vrienden. En om fit te blijven doet hij aan volleybal, zowel in de zaal als op het strand!

Scroll naar top