OVER FABIAN

Fabian is de financieel directeur van IT Synergy.

Koffie? Ja graag, zwart en sterk.

Fabian zijn werkweek

Fabian houdt zich bezig met alle punten en komma’s die IT Synergy B.V. passeren. Zo stelt hij de offertes op voor onze bestaande en nieuwe klanten en zorgt hij dat de facturatie altijd correct en op tijd afgehandeld wordt.

Zijn grootste kracht is echter de inkoop van hardware. Fabian weet namelijk precies wat voor hardware er nodig is om de klus te klaren. Of het nou gaat om een heel nieuw serverpark of nieuwe werkplek inrichting. Bij Fabian kun je aankloppen voor zeer betrouwbaar en deskundig advies. Naast zijn grote kennis over hardware heeft Fabian ook een groot netwerk aan leveranciers. Door zijn korte lijntjes met deze spelers kan hij vaak een snelle levering met een aantrekkelijke prijs realiseren.

Als financieel directeur is Fabian momenteel zeer druk met de implementatie van ons nieuwe ERP-pakket (ConnectWise). Hij bewaakt nauwkeurig de uitfasering van ons oude systeem en de correcte implementatie van het nieuwe. Het is noodzaak dat alle elementen van onze administratie uiteindelijk binnen ConnectWise te registreren zijn.

Naast zijn focus op het financiële aspect van IT Synergy is Fabian ook IT-consultant voor een aantal van onze klanten. Tijdens consultancy sessies denkt hij mee over de IT-innovatie en IT-strategie. Zijn uitgebreide kennis over hardware komen ook hier weer goed van pas.

Wanneer nodig pakt hij ook een stukje sales op. Als een van de oprichters van IT Synergy weet hij natuurlijk precies wat wij kunnen.

Fabian in het weekend

Fabian houdt niet alleen IT Synergy gezond maar ook zichzelf. Twee keer per week werkt hij zich in het zweet bij zijn personal trainer of op de tennisbaan.

Na het sporten kan je Fabian vinden met zijn gezin en/of wat vrienden. De BBQ aan en lekker borrelen.

Alles moet echter wijken voor de Formule 1. Hij mist geen enkele wedstrijd, al moet de wekker daarvoor om 05.00 gezet worden. Zijn zoontje komt er vaak gezellig bijzitten, de liefde voor autosport zit blijkbaar in het DNA.

Fun fact: Fabian heeft zijn opleiding tot verkeersvlieger succesvol afgerond en is daarmee officieel piloot. In de nabije toekomst verwacht hij ook zijn vaarbewijs binnen te slepen.

Scroll naar boven