Evi van der Velden

MICROSOFT 365 SPECIALIST

OVER EVI

Evi is een van onze Microsoft 365 specialisten en richt hiermee online werkplekken in. Ze pakt graag diverse en uitdagende projecten op en verzorgt naast implementatie van Microsoft 365 ook trainingen en workshops.

Koffie? Lekker! Doe mij maar een grote cappuccino.

Evi haar werkweek

Evi is een echte aanpakker en zoekt altijd naar de juiste oplossing om processen te verbeteren. Met haar ervaring in project management is jouw vraagstuk bij Evi altijd in goede handen. Met enthousiasme, flexibiliteit en een dosis Brabantse gezelligheid zorgt ze ervoor dat projecten altijd duidelijk en naar wens verlopen.

Evi is gespecialiseerd in Microsoft 365 implementaties en cloud oplossingen. Zo zorgt ze ervoor dat collega’s binnen grote en kleine ondernemingen optimaal in de cloud kunnen werken. Daarnaast geeft ze hier ook trainingen over, zodat iedereen het maximale uit de Microsoft 365 omgeving haalt.

Evi in het weekend

In haar vrije tijd pakt Evi het liefst haar rugzak om nieuwe landen te ontdekken. Ze heeft de meest prachtige plekken al gezien, van Zuid-Amerika tot Thailand. Ze houdt ervan om nieuwe mensen en culturen te leren kennen en is nog lang niet uitgereisd!

Naast reizen houdt Evi ervan om met vrienden en familie te koken of om gezellig een terrasje te pakken. En om even uit te waaien wandelt ze het liefst met haar hond een stuk door het bos.

Scroll naar boven