OVER EDDY

Eddy maakt als IT consultant deel uit van team Professional Services en houdt zich volop bezig met Azure Virtual Desktop (AVD). Hij is een echte probleemoplosser en focust zich graag op uitdagende projecten, zowel intern als extern.

Koffie? Lekker, doe maar zwart!

Eddy zijn werkweek

Eddy heeft een technische achtergrond en weet alles over de opbouw van servers, netwerken en systemen. Met zijn kennis optimaliseert hij processen bij klantrelaties en binnen IT Synergy, wat de werkweek lekker dynamisch maakt.

Toen hij jong was haalde hij al computers uit elkaar, om ze vervolgens weer opnieuw op te bouwen. Die passie voor techniek en ICT is nooit meer weggegaan. Inmiddels heeft Eddy al meer dan 20 jaar ervaring als systeembeheerder en heeft hij in verschillende branches gewerkt, van scheepvaart tot de creatieve sector. Met zijn brede expertise houdt hij zich met veel verschillende projecten bezig, zolang het maar uitdagend is. Geen complex vraagstuk is Eddy te gek.

Eddy in het weekend

In het weekend zit Eddy niet veel stil. Hij houdt ervan om te klussen aan zijn huis of in de tuin. Hij kan altijd wel iets bedenken om aan te passen, dus eigenlijk is hij nooit echt klaar.

Om toch een beetje te relaxen is hij graag met vrienden en op zondagmiddag zit hij als echte fan voor de buis om Formule 1 te kijken.

Scroll naar boven